Zielenpad

Binnen de Tzolkin bevindt zich een dimensie waar wij door onze jarenlange studie achter zijn gekomen. Deze dimensie geeft inzicht in de blauwdruk en de routekaart van je leven. Hiermee geeft de Tzolkin antwoorden op de vraag waarom bepaalde gebeurtenissen in je leven nu plaatsvinden, of plaatsgevonden hebben. Het overzicht dat wij van deze dimensie voor jou kunnen maken, hebben we ‘Zielenpad’ genoemd. 

  • Over deze dimensie was wereldwijd nog nooit eerder iets gepubliceerd geweest. Dit was de reden waarom toen ons boek ‘De Tzolkin Openbaart Je Potentieel‘ is uitgebracht.

Je leven duiden

Je 'Zielenpad' toont je het levensprogramma van je ziel. Dit is het programma dat je bij je geboorte hebt ingespeeld gekregen. Uit dit overzicht haal je de achterliggende betekenis van de gebeurtenissen in je leven. Samen met wat wij in ‘Het Tzolkin boek’ hebben geschreven en wat wij als informatie binnen dit kennissysteem hebben opgenomen, heb je de mogelijk om alles wat er in je leven plaatsvindt, te duiden. 

De profielen die we voor je kunnen maken worden aan de hand van je zielenpad geschreven. Wanneer we relatie- of teamprofielen maken worden deze aan de hand van de samenvoeging van de individuele zielenpaden van de gecombineerde personen geschreven.

  • LET OP: Je zielenpad is alleen te lezen en te interpreteren wanneer je je enigszins in de Tzolkin hebt verdiept of daartoe de bereidheid hebt. Voor uitleg over je zielenpad ga je naar het menu-onderdeel 'Zielenpad toelichting'.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Zielenpad

© 2024 - Kinweb