ZielenpadTerug

De Tzolkin herbergt een dimensie die wij een aantal jaren geleden hebben ontdekt. Deze dimensie geeft je de inzichten over het waarom van de gebeurtenissen in je leven. Wij hebben dit het ‘Zielenpad’ genoemd. Over deze dimensie was wereldwijd nog niet eerder gepubliceerd. Voor ons de reden waarom wij ons boek ‘De Tzolkin Openbaart Je Potentieel‘ hebben geschreven.

Je leven duiden

Je zielenpad toont je het levensprogramma van je ziel. Uit het overzicht dat we hebben gemaakt haal je de betekenis van het waarom van de gebeurtenissen in je leven. Samen met wat wij in ‘Het Tzolkin boek’ hebben geschreven kun je beginnen om je leven te duiden. LET OP: Je zielenpad is alleen te lezen voor mensen die zich enigszins in de Tzolkin hebben verdiept of daartoe de bereidheid hebben. Voor uitleg over je zielenpad ga je naar het menu-item 'Toelichting'.

Inschrijven

De eerste stap om een impressie van het zielenpad te krijgen is je op onze website in te schrijven. Klik op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. 

Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. 

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. Je vindt hem in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'.

Je hebt nu toegang tot tal van functies waaronder het bekijken van een impressie van je zielenpad.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding).