8/21-Activatieritme

Door het jarenlange volgen, afstemmen en ervaren van de regeneratiedagen hebben wij binnen de Tzolkin iets bijzonders ontdekt. Het blijkt namelijk dat er van de 52 regeneratiedagen binnen een Tzolkin spin van 260 dagen er 4 zijn die het nodige aan extra’s brengen. We realiseerden ons dat deze 4 je meer te vertellen hebben dan de anderen al doen. Wat dit meer precies is, dat lichten we je hieronder verder toe.

Meer weten?

Wil je meer over het 8/21-Activatieritme weten, schrijf je dan op onze website in. Aan deze inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan informatie over jezelf wilt achterhalen, is het belangrijk dat je je eerst eenmalig inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn noodzakelijk om de informatie die we je aanreiken op jou persoonlijk af te stemmen. Aan deze inschrijving zijn GEEN kosten verbonden.

Heb je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb (login) bovenaan de pagina.

Ben je je wachtwoord vergeten, of wil je een nieuwe aanmaken, klik dan op de betreffende link (zie de afbeelding hiernaast).


Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / 8/21-Activatieritme

© 2024 - Kinweb