EvenementenTerug

Onze missie is om de kennis en het werken met de Tzolkin aan een zo breed mogelijk publiek uit te dragen. Om hier inhoud aan te geven organiseren wij op gezette tijden verschillende evenementen.

Webworkshops

Wij organiseren regelmatig Webworkshops om je de basiskennis in het werken met de Tzolkin aan te reiken. Een Webworkshop heeft alle kenmerken van een gewone workshop, alleen je hoort en ziet ons en de andere deelnemers via je eigen beeldscherm. 

De mogelijkheid bestaat om met elkaar in kleine groepjes te werken. Deze optie is afhankelijk van het doel van het beoogde programma. 

'Get Together' web sessions

De ‘Get Together’ web sessions hebben tot doel om je in maximaal 1 uur te informeren over een specifiek onderwerp. Daarna ruimen we nog een half uur in voor het beantwoorden van persoonlijke vragen met betrekking tot je eigen energetische imprint. 

Je ziet en hoort ons en de andere deelnemers via je eigen beeldscherm.

Inschrijven

Wij hebben om te bepalen voor welke evenementen je op basis van je energetische imprint in aanmerking komt wel eerst je naam en geboortedatum nodig. Schrijf je daarom eerst eenmalig in. Klik op de afbeelding hier rechts of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. De rest wijst zich vanzelf.

Heb je of had je je al eerder ingeschreven dan krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving door op MyKinweb (login) te klikken. Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. 

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd en krijg je toegang tot tal van functionaliteiten. Je kinkaart vind je in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding).