EvenementenTerug

Onze missie is om de kennis en het werken met de Tzolkin aan een zo breed mogelijk publiek uit te dragen. Om hier inhoud aan te geven organiseren wij op gezette tijden verschillende evenementen.

Webworkshops

Om de basiskennis in het werken met de Tzolkin bij je aan te reiken hebben wij de zogenoemde Webworkshops in het leven geroepen. Deze webworkshops houden het midden tussen een workshop en een webinar. Een webworkshop heeft alle kenmerken van een workshop, met dien verstande dat je deze vanachter je eigen beeldscherm, waar vandaan dan ook, kunt bijwonen. 

Wij hosten deze workshops vanaf de 'IK BEN'. Je hoort en ziet ons via je eigen beeldscherm en je ziet en hoort ook de andere deelnemers. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om met elkaar in kleine groepjes te werken. Deze optie is afhankelijk van het doel van het beoogde programma. 

Voordelen

De voordelen van de webworkshop is dat je geen reistijd hebt en aangezien wij geen organisatie overhead hebben, de prijs ervan laag kunnen houden. Door het specifieke van de te behandelen onderwerpen duurt een webworkshop maximaal 3 - 4 uur, met tussendoor een pauze van een half uur. Er is voldoende tijd voor het stellen van vragen. 

Inschrijven

Wij hebben om te bepalen voor welke evenementen je op basis van je energetische imprint in aanmerking komt wel eerst je naam en geboortedatum nodig. Schrijf je daarom eerst eenmalig in. Klik op de afbeelding hier rechts of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. De rest wijst zich vanzelf.

Heb je of had je je al eerder ingeschreven dan krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving door op MyKinweb (login) te klikken. Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. 

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd en krijg je toegang tot tal van functionaliteiten. Je kinkaart vind je in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding).