Evenementen

Het is onze missie om de kennis en het werken met de Tzolkin scheppingsmatrix aan zoveel mogelijk mensen uit te dragen. Om hier inhoud aan te geven organiseren wij op gezette tijden verschillende evenementen.

Webworkshops

Wij organiseren regelmatig Webworkshops om je de basiskennis in het werken met de Tzolkin aan te reiken. Een Webworkshop heeft alle kenmerken van een gewone workshop, alleen je hoort en ziet ons en de andere deelnemers via je eigen beeldscherm.

De mogelijkheid bestaat om met elkaar in kleine groepjes te werken. Deze optie is afhankelijk van het doel van het beoogde programma.

'Get Together' web sessions

De ‘Get Together’ web sessions hebben tot doel om je in maximaal 1 uur te informeren over een specifiek onderwerp. Daarna ruimen we nog ruim de tijd in voor het beantwoorden van persoonlijke vragen met betrekking tot je eigen energetische imprint.

Je ziet en hoort ons en de andere deelnemers via je eigen beeldscherm.

Andere evenementen

Daarnaast organiseren wij regelmatig andere soorten bijeenkomsten. Ook worden wij regelmatig uitgenodigd voor het geven van lezingen. Wij houden je van onze activiteiten op de hoogte.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Evenementen

© 2023 - Kinweb