Uitleveringen

Hieronder worden alle bestellingen die je hebt gedaan weergegeven. 

Je kunt de bestelde profielen en producten zowel op je scherm als in pdf-formaat oproepen. Je verliest dus dat wat wij je hebben uitgeleverd nooit meer uit het oog.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Uitleveringen

© 2024 - Kinweb
i

UitleveringenOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Iconen

Je kunt achter de meeste van de geleverde profielen/producten een viertal iconen aantreffen.


1 Het profiel wordt in pdf-formaat gedownload. Dit bestand kun je uitprinten. 2 Het profiel wordt op je scherm gepresenteerd en per hoofdstuk te bekijken. 3 Het profiel kun je hiermee cadeau geven. Lees ook de toelichting hieronder. 4 Met deze functie kun je kinkaarten verwijderen.

Een product of profiel cadeau geven

  • Het door jou voor iemand anders bestelde product of profiel kun je hier eenvoudig als cadeau doorsturen. Klik op de cadeau-icoon en het wijst zich vanzelf. 
  • We hebben voor de kinkaart een andere procedure geïmplementeerd dan voor de andere profielen en producten die je cadeau kunt geven. 
  • Kinkaart. De mail die de ontvanger van je krijgt met daarin de vermelding van de mogelijkheid om zijn of haar kinkaart te kunnen ontvangen wordt via je eigen mail-systeem verstuurd. Aangezien dit een gratis product is willen we niet dat je geste om iemand op zijn of haar kinkaart attent te maken als spam wordt gekwalificeerd.
  • Dit is anders voor de andere producten en profielen die je cadeau wilt geven en waarvoor je betaald hebt. Dit mail-bericht  wordt rechtstreeks aan de geadresseerde gestuurd met als bijlage het betreffende product of profiel. 
  • Wanneer de ontvanger van het door jou cadeau gegeven product of profiel zich aanmeldt op onze website met het e-mailadres dat jij hebt gebruikt om dit cadeau naar hem of haar toe te sturen, dan vindt deze persoon dit product of profiel automatisch in de sectie 'Uitleveringen' binnen zijn of haar eigen Kinweb account. 
  • Je krijgt als gever van dit cadeau een kopie van de email die namens jou is verstuurd een kopie inclusief de bijlage met het betreffende product of profiel. Hiermee kun je controleren of alles goed is gegaan.
  • Zodra je op de cadeau-icoon klikt krijg je een pop-up scherm met de tekst te zien die uit jouw naam aan de ontvanger zal worden toegestuurd. Mocht je deze tekst nog willen aanpassen dan kun je dit hier doen.

Kalender

Heb je een abonnement afgesloten, dan heb je van ons een cadeau gekregen. Je krijgt hiermee de mogelijkheid om in je elektronische agenda erachter te komen welke dagenergieën er ieder dag voorbij komen.


1  Klik je op de installeer button op de computer waar je ook je elektronische agenda beheert. Het wijst zich vervolgens allemaal vanzelf.

Let op: Wij adviseren je voordat je dit bestand installeert eerst een nieuwe kalender binnen je elektronische agenda aan te maken. Je hebt dan voor jezelf een specifieke Tzolkin kalender met de mogelijkheid om, wanneer je dat zou willen, de weergave van de dagenergieën eenvoudig aan en uit te zetten.