Contacten

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Contacten

© 2024 - Kinweb
i

ContactenOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Ten geleide

Je krijgt hier de mogelijkheid om naast bepaalde aspecten van ieders persoonlijk potentieel, ook achter het gezamenlijk potentieel van je vrienden te komen. 

Bepaal zelf welke van je vrienden je met elkaar wilt verbinden. Dit kan je relatie zijn, de vriendengroep waarmee je op vakantie gaat of de vrienden die je wilt uitnodigen voor een feestje. Het kunnen ook je collega’s zijn waarmee je een gezamenlijk project wilt opstarten, of de groep mensen waarvoor je een lezing gaat houden. Het is helemaal aan jou.

Vrienden

Al je eerder ingebrachte vrienden worden hier gepresenteerd.

1 Klik op de iconen achter de naam om achter hun potentieel te komen.

2 Wil je een profiel voor hun bestellen, klik daarvoor op de betreffende knop.

3 Klik op 'Vriend toevoegen', wanneer je een nieuwe vriend wilt toevoegen. Er verschijnt een pop-up. Vul de gegevens in en klik op 'Vriend toevoegen'.

4 Tik hier de naam van de vriend in waarnaar je op zoek bent. Wil je de volledige lijst weer zichtbaar maken, verwijder dan deze naam. Je doet dit door de naam te selecteren en op de 'Delete' knop van je toetsenbord te klikken

5 Klik op 'Selecteer vrienden' wanneer je het voornemen hebt één of meerdere vrienden met elkaar te verbinden, om hiermee de gezamenlijke energie te bepalen.


Vrienden selecteren

Je hebt op de knop 'Selecteer vrienden' geklikt.

1 Voor alle namen verschijnen nu selectie knoppen. Selecteer je vrienden die je wilt samenvoegen. Je doet dit door op de selectieknop te klinken. Er verschijnt een vinkje dat aangeeft dat je deze persoon hebt geselecteerd. 

2 Heb je een fout gemaakt dan kun je het vinkje voor de naam weer uitzetten, of door op de knop 'Verwijder selectie' te klikken. Je vrienden zijn nu allemaal gedeselecteerd. Je kunt nu opnieuw met selecteren beginnen.

3 Heb je je selectie klaar klik dan op de knop 'Bereken gezamenlijke energie'. De gezamenlijke energie van de geselecteerde personen wordt nu berekend. Iedere keer nadat je de selectie hebt aangepast is het noodzakelijk om opnieuw op de knop 'Bereken gezamenlijke energie' te klikken.
Gezamenlijke energie

1 Er wordt iedere keer nadat je op de knop 'Bereken gezamenlijke energie' een pop-up met de geselecteerde personen geopend.

2 Daaronder zie je de gezamenlijke energie van de geselecteerde personen, met daarachter iconen die bepaalde potentieel onderdelen van de gezamenlijke energie weergeven. Klik hierop en je krijgt een korte interpretatie van deze energieën te lezen.

3 Wil je het gezamenlijke profiel van deze personen bestellen klik dan op de desbetreffende knop.