Dagenergie30 november 2023

IMIX Toon 2

De Rode Draak (IMIX)

Vandaag staat de energie van het zonneteken rode draak centraal. Beleef ten volle dat het leven er is om je te dragen. Stel je open voor dat wat nu je aandacht nodig heeft. Maak je geen zorgen over gisteren of morgen. Neem de idee├źn waarmee je rondloopt serieus. Voel wat er tot realisatie wil worden gebracht. Leer het thema geld vanuit energetisch perspectief ervaren. Op het moment dat je levensenergie ongeremd stroomt, stroomt ook het geld.

toon 2

Vandaag is het de tweede dag van de Golf van de 'gele Zon'. Wil je het doel van deze golf behalen dan is het belangrijk dat je vandaag op het podium van je leven gaat staan. Presenteer je aan de wereld. De energie van De Rode Draak zal je ondersteunen om de uitdaging met wat je te doen hebt aan te gaan.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Golf van de 'gele Zon'

Je bevindt je vandaag in de golf van de gele zon met als thema universaliteit en als doel aandacht.

Het leven is rechtvaardig. Het ene moment zoef je over de snelweg en op het andere moment ploeter je je over een karrenspoor voorwaarts. Accepteer deze uitersten want dit is je leven. Leg de lat deze periode gerust wat lager en houd het eenvoudig want het leven is in wezen ongecompliceerd.

Overwin je negatieve gevoelens door bewust naar je zegeningen te kijken. Door het richten van je aandacht is alles mogelijk. Leer hiermee om te gaan. Prestatiedrang is vaak het gevolg van een te laag gevoel van eigenwaarde. Leer op een andere manier naar jezelf te kijken. Je hebt overvloed verdiend maar de voorwaarde is wel dat je ze moet kunnen en ook willen ontvangen.

Je bevindt je hier: Home / Dagenergie

© 2023 - Kinweb
i

DagenergieOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Ten geleide

Zie deze pagina als het centrale vertrekpunt van waaruit je met dit kennissysteem kunt spelen. Lees, wanneer je daar behoefte aan hebt, de dagenergie en beleef wat wij daar als persoonlijke interpretatie voor jou over hebben geschreven (2 en 8).

Wil je zelf aan de hand van de Tzolkin op onderzoek uit, dan vindt je onder het menu-onderdeel 'Toelichting' 6 het nodige aan uitleg en materialen 7 ('Downloads').

Ga met dit alles spelen en geniet van wat de Engelen je te vertellen hebben. Zij ondersteunen je om te groeien in het bewustwording over je potentieel. In Lak'ech.

Functionaliteiten

1 Wanneer de informatie-knop bovenaan een van de  schermen ziet verschijnen, klik hierop. Het hoe en wat je aan functionaliteiten op de betreffende pagina kunt vinden, wordt je toegelicht.

2 Deze functionaliteiten zijn voorbehouden aan degene die een abonnement hebben afgesloten.

3 Dit is de top van de menustructuur. Door op de betreffende link te klikken kom je altijd bij deze pagina terug.

4 Ben je geïnteresseerd in onze profielen, producten, evenementen of readingen, klik op het desbetreffende onderdeel.

5 Hier kun je je contacten inbrengen en de actie ondernemen om hun 'Kinkaart' te bestellen. Deze is gratis en heeft geen beperking.


6 Binnen deze sectie vind je informatie en uitleg over tal van zaken die de Tzolkin betreffen. Ook stellen wij ons hier aan je voor.

7 Hier heb je de beschikking over allerlei materialen om te gebruiken bij je eigen onderzoek over de zeggingskracht van de Tzolkin. Bij 'Uitleveringen' vind je alles wat wij na je bestelling aan je hebben uitgeleverd. Hebben wij iets recent aan je uitgeleverd, dan staat hier een rode stip.

8 Op deze plek verschijnen de iconen die je het een en ander aan basis informatie geven over wat de dagenergieën jou persoonlijk te vertellen hebben.