Dagenergie28 januari 2023

MEN Toon 8

De Blauwe Adelaar (MEN)

Vandaag staat de energie van het zonneteken blauwe adelaar centraal. Zie het grote beeld en kijk naar de plek waar je nu staat. Sta je in het midden of aan de zijkant? Om je visie waar te maken is het belangrijk dat je in het centrum staat. Durf voor jezelf op te komen. Stel je eigen grenzen en zeg nee op het moment dat je voelt dat dit noodzakelijk is. Pak alleen die zaken op waarvoor je warmloopt. Onttrek je niet aan conflicten mochten die zich voordoen. Laat aan jezelf en het leven je betrokkenheid en verantwoordelijkheid zien.

toon 8

Vandaag is het de achtste dag van de Golf van de gele ster. Gisteren kon je erachter komen of je op de goede weg bent. De Blauwe Adelaar helpt je vandaag om het evenwicht in jezelf te vinden. Door innerlijk gecentreerd te zijn word je niet van je stuk gebracht. Door vanuit innerlijke rust naar je schaduwaspecten te kijken kom je dichter bij de bedoeling van deze golf.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Golf van de gele ster

Je bevindt je vandaag in de golf van de gele ster met als thema harmonie en als doel universaliteit.

Kom er gedurende deze periode achter waar je werkelijk thuishoort. Onderzoek en ontdek waar en in hoeverre onbewuste patronen je in disharmonie brengen. Zodra je innerlijke werkelijkheid verandert, verandert ook je leven. De veranderingen in je leven werken van binnen naar buiten.

Ervaar de onvoorwaardelijke liefde. Je kunt alleen maar compleet zijn wanneer je hebt ervaren wat incompleetheid betekent. De paradox van het leven toont je het werkelijke leven. Heb je wonden lief want dit zijn de doornen van de roos die je in wezen bent. Toon je innerlijke schoonheid aan de wereld.

Je bevindt je hier: Home / Dagenergie

© 2023 - Kinweb
i

DagenergieOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteit blijft dezelfde.

Ten geleide

Zie deze pagina als het centrale vertrekpunt van waaruit je met dit kennissysteem kunt spelen. Lees, wanneer je daar behoefte aan hebt, de dagenergie en beleef wat wij daar als persoonlijke interpretatie voor jou over hebben geschreven (2 en 8).

Wil je zelf aan de hand van de Tzolkin op onderzoek uit, dan vindt je onder het menu-onderdeel 'Toelichting' 6 het nodige aan uitleg en materialen 7 ('Downloads').

Ga met dit alles spelen en geniet van wat de Engelen je te vertellen hebben. Zij ondersteunen je om te groeien in het bewustwording over je potentieel. In Lak'ech.

Functionaliteiten

1 Wanneer de informatie-knop bovenaan een van de  schermen ziet verschijnen, klik hierop. Het hoe en wat je aan functionaliteiten op de betreffende pagina kunt vinden, wordt je toegelicht.

2 Deze functionaliteiten zijn voorbehouden aan degene die een abonnement hebben afgesloten.

3 Dit is de top van de menustructuur. Door op de betreffende link te klikken kom je altijd bij deze pagina terug.

4 Ben je geïnteresseerd in onze profielen, producten, evenementen of readingen, klik op het desbetreffende onderdeel.

5 Hier kun je je contacten inbrengen en de actie ondernemen om hun 'Kinkaart' te bestellen. Deze is gratis en heeft geen beperking.


6 Binnen deze sectie vind je informatie en uitleg over tal van zaken die de Tzolkin betreffen. Ook stellen wij ons hier aan je voor.

7 Hier heb je de beschikking over allerlei materialen om te gebruiken bij je eigen onderzoek over de zeggingskracht van de Tzolkin. Bij 'Uitleveringen' vind je alles wat wij na je bestelling aan je hebben uitgeleverd. Hebben wij iets recent aan je uitgeleverd, dan staat hier een rode stip.

8 Op deze plek verschijnen de iconen die je het een en ander aan basis informatie geven over wat de dagenergieën jou persoonlijk te vertellen hebben.