Dagenergie19 mei 2024

CHUEN Toon 3

De Blauwe Aap (CHUEN)

Vandaag staat de energie van het zonneteken blauwe aap centraal. Beleef de kracht van je transparantie. Wees het onbevangen kind en speel. Het zou kunnen zijn dat je het voor jezelf moeilijker maakt dan strikt noodzakelijk is. Ga op zoek naar een luchtiger houding naar jezelf. Gebruik humor om zware taken lichter te maken. Kom erachter wat jij zo nodig van jezelf moet doen. Kies alleen voor die dingen waar je echt plezier aan beleeft. Vaak zijn dit dan die dingen waar je echt goed in bent.

toon 3

Vandaag is het de derde dag van de Golf van de 'rode Maan'. Gisteren heb je je podium kunnen betreden en vandaag kom je daarop in beweging. Het is belangrijk dat je het een en ander in beweging brengt, anders zal je eigen aandacht en die van je omgeving snel verslappen. De energie van De Blauwe Aap zal je vandaag helpen om dat wat je te doen hebt ook daadwerkelijk inhoud te geven.

Nadat je je hebt ingeschreven komen hierboven één of meerdere iconen te staan. Wanneer je hierop klikt, komt er specifieke, aan je geboorteimprint gerelateerde, informatie voor je beschikbaar. Ons doel is om op deze manier specifieke duiding te geven aan de energieën die dagelijks op ons afkomen. We doen dit om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij de ontwikkeling van bewustzijn over de uitdagingen op hun levenspad. Deze informatie wordt gratis verstrekt. 

Meer informatie

Wil je vervolgens hierover meer en uitgebreider worden geïnformeerd, dan raden wij je aan om, nadat je je hebt ingeschreven, een abonnement af te sluiten. 

Heel veel bewustzijn, inzicht en plezier met alles wat we voor jou hier iedere dag presenteren.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Golf van de 'rode Maan'

Je bevindt je vandaag in de golf van de rode maan met als thema zelfvertrouwen en als doel oervertrouwen.

Ontwikkel gedurende deze periode het vertrouwen in jezelf en je potentieel. Durf je te laten zien. Je onderbewustzijn is de bron van al je weten, wijsheid en ook trauma’s. Durf het aan om tot je onderbewustzijn door te breken. Hierdoor zal je bevroren levensenergie weer gaan stromen. Kijk naar dat wat je in je leven hebt neergezet. Vind je dat je je nog meer moet bewijzen?

Je ervaart oervertrouwen zodra je van al je zorgen en je angsten kunt loskomen. Het leven voorziet je van alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat wat je in je hebt wordt ontvouwd.

Je bevindt je hier: Home / Dagenergie

© 2024 - Kinweb
i

DagenergieOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Ten geleide

Zie deze pagina als het centrale vertrekpunt van waaruit je met dit kennissysteem kunt spelen. Lees, wanneer je daar behoefte aan hebt, de dagenergie en beleef wat wij daar als persoonlijke interpretatie voor jou over hebben geschreven (2 en 8).

Wil je zelf aan de hand van de Tzolkin op onderzoek uit, dan vindt je onder het menu-onderdeel 'Toelichting' 6 het nodige aan uitleg en materialen 7 ('Downloads').

Ga met dit alles spelen en geniet van wat de Engelen je te vertellen hebben. Zij ondersteunen je om te groeien in het bewustwording over je potentieel. In Lak'ech.

Functionaliteiten

1 Wanneer de informatie-knop bovenaan een van de  schermen ziet verschijnen, klik hierop. Het hoe en wat je aan functionaliteiten op de betreffende pagina kunt vinden, wordt je toegelicht.

2 Deze functionaliteiten zijn voorbehouden aan degene die een abonnement hebben afgesloten.

3 Dit is de top van de menustructuur. Door op de betreffende link te klikken kom je altijd bij deze pagina terug.

4 Ben je geïnteresseerd in onze profielen, producten, evenementen of readingen, klik op het desbetreffende onderdeel.

5 Hier kun je je contacten inbrengen en de actie ondernemen om hun 'Kinkaart' te bestellen. Deze is gratis en heeft geen beperking.


6 Binnen deze sectie vind je informatie en uitleg over tal van zaken die de Tzolkin betreffen. Ook stellen wij ons hier aan je voor.

7 Hier heb je de beschikking over allerlei materialen om te gebruiken bij je eigen onderzoek over de zeggingskracht van de Tzolkin. Bij 'Uitleveringen' vind je alles wat wij na je bestelling aan je hebben uitgeleverd. Hebben wij iets recent aan je uitgeleverd, dan staat hier een rode stip.

8 Op deze plek verschijnen de iconen die je het een en ander aan basis informatie geven over wat de dagenergieën jou persoonlijk te vertellen hebben.