Dagenergie6 juni 2023

KAN Toon 7

Het Gele Zaad (KAN)

Vandaag staat de energie van het zonneteken gele zaad centraal. Zorg ervoor dat wat je in je hebt tot werkelijke groei komt. Laat vooral dat deel van jezelf zien dat erom vraagt om te worden ontplooid. Onderzoek je hang naar veiligheid. Groeien betekent ook even niet te willen weten wat er nog komen gaat. Voel je volledig op je gemak in jezelf en wees bereid om wat meer risico te nemen.

toon 7

Vandaag is het de zevende dag van de Golf van de witte spiegel. Het gaat vandaag om de afstemming. Je hebt de mogelijkheid om het traject dat je tot nu toe binnen deze golf hebt afgelegd goed te overzien. Hierdoor kun je een juiste inschatting over het vervolg maken. Treed in contact met je hoger zelf en voel of je op de goede weg bent. Met behulp van de energie van Het Gele Zaad ga je vandaag het nodige aan inzichten hierover ontvangen.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Golf van de witte spiegel

Je bevindt je vandaag in de golf van de witte spiegel met als thema inzicht en als doel acceptatie.

Zodra er een blinde vlek grip op je krijgt komt het voor dat je deze projecteert op anderen. Belangrijk is dat je gedurende deze periode hiervan loskomt en op zoek gaat naar de betekenis van wat er is gebeurd. Deze betekenis helpt je om de nodige acceptatie naar jezelf en je omgeving te ontwikkelen.

Ervaar dat je werkelijk van jezelf mag houden. Trek je grenzen want je mag sterk en tegelijkertijd ook zwak zijn. Breng de aspecten die je van jezelf moeilijk kunt accepteren vanuit je hart naar huis want ze horen bij je. Hierdoor word je compleet.

Je bevindt je hier: Home / Dagenergie

© 2023 - Kinweb
i

DagenergieOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Ten geleide

Zie deze pagina als het centrale vertrekpunt van waaruit je met dit kennissysteem kunt spelen. Lees, wanneer je daar behoefte aan hebt, de dagenergie en beleef wat wij daar als persoonlijke interpretatie voor jou over hebben geschreven (2 en 8).

Wil je zelf aan de hand van de Tzolkin op onderzoek uit, dan vindt je onder het menu-onderdeel 'Toelichting' 6 het nodige aan uitleg en materialen 7 ('Downloads').

Ga met dit alles spelen en geniet van wat de Engelen je te vertellen hebben. Zij ondersteunen je om te groeien in het bewustwording over je potentieel. In Lak'ech.

Functionaliteiten

1 Wanneer de informatie-knop bovenaan een van de  schermen ziet verschijnen, klik hierop. Het hoe en wat je aan functionaliteiten op de betreffende pagina kunt vinden, wordt je toegelicht.

2 Deze functionaliteiten zijn voorbehouden aan degene die een abonnement hebben afgesloten.

3 Dit is de top van de menustructuur. Door op de betreffende link te klikken kom je altijd bij deze pagina terug.

4 Ben je geïnteresseerd in onze profielen, producten, evenementen of readingen, klik op het desbetreffende onderdeel.

5 Hier kun je je contacten inbrengen en de actie ondernemen om hun 'Kinkaart' te bestellen. Deze is gratis en heeft geen beperking.


6 Binnen deze sectie vind je informatie en uitleg over tal van zaken die de Tzolkin betreffen. Ook stellen wij ons hier aan je voor.

7 Hier heb je de beschikking over allerlei materialen om te gebruiken bij je eigen onderzoek over de zeggingskracht van de Tzolkin. Bij 'Uitleveringen' vind je alles wat wij na je bestelling aan je hebben uitgeleverd. Hebben wij iets recent aan je uitgeleverd, dan staat hier een rode stip.

8 Op deze plek verschijnen de iconen die je het een en ander aan basis informatie geven over wat de dagenergieën jou persoonlijk te vertellen hebben.