Dagenergie5 maart 2024

CIB Toon 6

De Gele Krijger (CIB)

Vandaag staat de energie van het zonneteken gele krijger centraal. Ervaar je innerlijke leiding en geef toe aan je gevoelens van angst en onzekerheid. Zodra deze gevoelens er mogen zijn, zijn ze voor jou een grote kracht. Kom erachter of je nog voor je rechten moet vechten en realiseer je dan dat dit vechten alleen maar uit je innerlijke strijd voortkomt. Richt je aandacht naar binnen en analyseer wie of wat er voor deze strijd verantwoordelijk zijn. Om de harmonie in jezelf te herstellen is het belangrijk dat je met deze verantwoordelijken de dialoog aangaat. Je gebruikt daarmee de kracht van de hogere intelligentie in je.

toon 6

Vandaag is het de zesde dag van de Golf van de 'blauwe Aap'. Het gaat vandaag om het evenwicht tussen jou en je omgeving. Het is belangrijk dat je de polaire krachten in je leven zoals geven en nemen en ontspannen en inspannen in balans brengt. Alleen vanuit dit evenwicht ben je in staat om te groeien, anders zal het ene of het andere je gaan overheersen. De energie van De Gele Krijger zal je vandaag ondersteunen om binnen deze polaire krachten je evenwicht te vinden en te behouden.

Nadat je je hebt ingeschreven komen hierboven één of meerdere iconen te staan. Wanneer je hierop klikt, komt er specifieke, aan je geboorteimprint gerelateerde, informatie voor je beschikbaar. Ons doel is om op deze manier specifieke duiding te geven aan de energieën die dagelijks op ons afkomen. We doen dit om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij de ontwikkeling van bewustzijn over de uitdagingen op hun levenspad. Deze informatie wordt gratis verstrekt. 

Meer informatie

Wil je vervolgens hierover meer en uitgebreider worden geïnformeerd, dan raden wij je aan om, nadat je je hebt ingeschreven, een abonnement af te sluiten. 

Heel veel bewustzijn, inzicht en plezier met alles wat we voor jou hier iedere dag presenteren.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Golf van de 'blauwe Aap'

Je bevindt je vandaag in de golf van de blauwe aap met als thema transparantie en als doel uniekheid.

Zorg tijdens deze periode voor de innerlijke ruimte om je meer spontaan op te stellen. Om werkelijk met je innerlijk in contact te komen is het belangrijk dat je jezelf helemaal voelt. Je gaat daarbij ook pijn en verdriet ervaren. Wees tegelijkertijd vader en moeder voor de kwetsbare en behoeftige kant van je zijn. Hierdoor ga je meer intimiteit binnen je relaties ervaren.

Zodra je je aandacht naar binnen toe richt ervaar je de leiding van je hoger zelf. Stel je open voor je eigen gevoeligheden en neem ze in acht. Zodra je je de kunst van het relativeren eigen maakt ben je instaat om alles en iedereen ten opzichte van jezelf op de juiste plek te zetten.

Je bevindt je hier: Home / Dagenergie

© 2024 - Kinweb
i

DagenergieOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Ten geleide

Zie deze pagina als het centrale vertrekpunt van waaruit je met dit kennissysteem kunt spelen. Lees, wanneer je daar behoefte aan hebt, de dagenergie en beleef wat wij daar als persoonlijke interpretatie voor jou over hebben geschreven (2 en 8).

Wil je zelf aan de hand van de Tzolkin op onderzoek uit, dan vindt je onder het menu-onderdeel 'Toelichting' 6 het nodige aan uitleg en materialen 7 ('Downloads').

Ga met dit alles spelen en geniet van wat de Engelen je te vertellen hebben. Zij ondersteunen je om te groeien in het bewustwording over je potentieel. In Lak'ech.

Functionaliteiten

1 Wanneer de informatie-knop bovenaan een van de  schermen ziet verschijnen, klik hierop. Het hoe en wat je aan functionaliteiten op de betreffende pagina kunt vinden, wordt je toegelicht.

2 Deze functionaliteiten zijn voorbehouden aan degene die een abonnement hebben afgesloten.

3 Dit is de top van de menustructuur. Door op de betreffende link te klikken kom je altijd bij deze pagina terug.

4 Ben je geïnteresseerd in onze profielen, producten, evenementen of readingen, klik op het desbetreffende onderdeel.

5 Hier kun je je contacten inbrengen en de actie ondernemen om hun 'Kinkaart' te bestellen. Deze is gratis en heeft geen beperking.


6 Binnen deze sectie vind je informatie en uitleg over tal van zaken die de Tzolkin betreffen. Ook stellen wij ons hier aan je voor.

7 Hier heb je de beschikking over allerlei materialen om te gebruiken bij je eigen onderzoek over de zeggingskracht van de Tzolkin. Bij 'Uitleveringen' vind je alles wat wij na je bestelling aan je hebben uitgeleverd. Hebben wij iets recent aan je uitgeleverd, dan staat hier een rode stip.

8 Op deze plek verschijnen de iconen die je het een en ander aan basis informatie geven over wat de dagenergieën jou persoonlijk te vertellen hebben.