Dagenergie31 maart 2023

CABAN Toon 5

De Rode Aarde (CABAN)

Vandaag staat de energie van het zonneteken rode aarde centraal. Ervaar de synchroniciteit in je leven. Zodra je je daarvoor openstelt zal het leven soepeler en gemakkelijker voor je kunnen verlopen. Vaak denken we dat het leven niet zo in elkaar zit. De moeilijkheden beginnen zodra je teveel in je hoofd zit zodat je ervan wordt weerhouden om helemaal in het hier-en-nu te zijn. Wees alert en let op je innerlijke impulsen om er achter te komen waar de universele krachten je naartoe willen leiden. Zoek het contact met moeder aarde.

toon 5

Vandaag is het de vijfde dag binnen de Golf van de rode hemelwandelaar. Wil je het beoogde doel van deze golf bereiken, dan gaat het er vandaag om dat je je leven in eigen hand neemt. Jij bent de stuurman van je leven. De energie van De Rode Aarde zal je vandaag hierbij helpen. Wanneer je pal achter jezelf blijft staan ga je ervaren dat alle deuren op werkelijk magische wijze voor je zullen opengaan.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Golf van de rode hemelwandelaar

Je bevindt je vandaag in de golf van de rode hemelwandelaar met als thema moed en als doel passie.

Zodra je tijdens deze periode je werkelijke uitdagingen aangaat komen je verborgen talenten naar boven. Dit vraagt om moed van je. Zolang je met taboes en beperkingen leeft ga je ze juist extra ervaren. Door deze taboes en beperkingen onder ogen te komen ontkracht je ze. Hierdoor ontstaat er binnenin je ruimte en heb je de mogelijkheid om jezelf op je eigen manier neer te zetten.

Kom achter het instinct dat je met je meedraagt. Blijf in beweging en verschuil je niet achter de door jezelf opgetrokken muren. Geef toe aan je verlangen naar intimiteit en ervaar hoe je daarmee omgaat. Al je beperkingen kun je ontstijgen. Daal neer in je lichaam. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om van het leven te genieten.

Je bevindt je hier: Home / Dagenergie

© 2023 - Kinweb
i

DagenergieOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Ten geleide

Zie deze pagina als het centrale vertrekpunt van waaruit je met dit kennissysteem kunt spelen. Lees, wanneer je daar behoefte aan hebt, de dagenergie en beleef wat wij daar als persoonlijke interpretatie voor jou over hebben geschreven (2 en 8).

Wil je zelf aan de hand van de Tzolkin op onderzoek uit, dan vindt je onder het menu-onderdeel 'Toelichting' 6 het nodige aan uitleg en materialen 7 ('Downloads').

Ga met dit alles spelen en geniet van wat de Engelen je te vertellen hebben. Zij ondersteunen je om te groeien in het bewustwording over je potentieel. In Lak'ech.

Functionaliteiten

1 Wanneer de informatie-knop bovenaan een van de  schermen ziet verschijnen, klik hierop. Het hoe en wat je aan functionaliteiten op de betreffende pagina kunt vinden, wordt je toegelicht.

2 Deze functionaliteiten zijn voorbehouden aan degene die een abonnement hebben afgesloten.

3 Dit is de top van de menustructuur. Door op de betreffende link te klikken kom je altijd bij deze pagina terug.

4 Ben je geïnteresseerd in onze profielen, producten, evenementen of readingen, klik op het desbetreffende onderdeel.

5 Hier kun je je contacten inbrengen en de actie ondernemen om hun 'Kinkaart' te bestellen. Deze is gratis en heeft geen beperking.


6 Binnen deze sectie vind je informatie en uitleg over tal van zaken die de Tzolkin betreffen. Ook stellen wij ons hier aan je voor.

7 Hier heb je de beschikking over allerlei materialen om te gebruiken bij je eigen onderzoek over de zeggingskracht van de Tzolkin. Bij 'Uitleveringen' vind je alles wat wij na je bestelling aan je hebben uitgeleverd. Hebben wij iets recent aan je uitgeleverd, dan staat hier een rode stip.

8 Op deze plek verschijnen de iconen die je het een en ander aan basis informatie geven over wat de dagenergieën jou persoonlijk te vertellen hebben.