Dagenergie28 mei 2022

OC Toon 10

De Witte Hond (OC)

Vandaag staat de energie van het zonneteken witte hond centraal. Beleef wat er aan acceptatie in je zit. Breng deze acceptatie vooral in de liefde naar jezelf tot uiting. Houden van jezelf is de basis om van iemand anders te houden. Kom erachter wat je bij jezelf nog moeilijk kunt accepteren. Hier ligt je uitdaging. Raak je geëmotioneerd of geïrriteerd laat deze emotie dan toe. Hiermee creëer je openingen voor een aspect van jezelf waarvan het belangrijk is dat je deze nog verder integreert.

toon 10

Vandaag is het de tiende dag van de Golf van de rode draak. Vandaag mag je je werkelijk manifesteren. Op basis van het thema van deze 13 dagen mag je vandaag aan jezelf en je omgeving laten zien waartoe jij met de ondersteuning van de energie van De Witte Hond in staat bent. Hiermee zorg je ervoor dat je de bedoeling van deze 13 dagen kunt realiseren.


Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.
Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.
Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.


Golf van de rode draak

Je bevindt je vandaag in de golf van de rode draak met als thema oervertrouwen en als doel moed.

Je mag deze periode ontdekken wat je vertrouwen in jezelf en je omgeving kleiner maakt of ondermijnt. Onderzoek het waarom hiervan en los dat wat je tegenkomt op. Zo verandert je waarneming en groei je uit tot wie je werkelijk bent. Ervaar de hemel op aarde. Realiseer je ten volle dat het de bedoeling van de schepper is om gedurende je leven je eigen aardse paradijs te creëren.

Breng de kosmische en aardse energieën in je leven in evenwicht. Dit is de voorwaarde om hier op aarde invulling aan de keuze van je ziel te geven. Het is belangrijk dat je goed verankerd bent. Zodat wat via jou naar de aarde wil stromen er ook daadwerkelijk komt.

Je bevindt je hier: Home / Dagenergie

© 2022 - Kinweb
i

DagenergieOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteit blijft dezelfde.

Ten geleide

Zie deze pagina als het centrale vertrekpunt van waaruit je met dit kennissysteem kunt spelen. Lees, wanneer je daar behoefte aan hebt, de dagenergie en beleef wat wij daar als persoonlijke interpretatie voor jou over hebben geschreven (2 en 8).

Wil je zelf aan de hand van de Tzolkin op onderzoek uit, dan vindt je onder het menu-onderdeel 'Toelichting' 6 het nodige aan uitleg en materialen 7 ('Downloads').

Ga met dit alles spelen en geniet van wat de Engelen je te vertellen hebben. Zij ondersteunen je om te groeien in het bewustwording over je potentieel. In Lak'ech.

Functionaliteiten

1 Wanneer de informatie-knop bovenaan een van de  schermen ziet verschijnen, klik hierop. Het hoe en wat je aan functionaliteiten op de betreffende pagina kunt vinden, wordt je toegelicht.

2 Deze functionaliteiten zijn voorbehouden aan degene die een abonnement hebben afgesloten.

3 Dit is de top van de menustructuur. Door op de betreffende link te klikken kom je altijd bij deze pagina terug.

4 Ben je geïnteresseerd in onze profielen, producten, evenementen of readingen, klik op het desbetreffende onderdeel.

5 Hier kun je je contacten inbrengen en de actie ondernemen om hun 'Kinkaart' te bestellen. Deze is gratis en heeft geen beperking.


6 Binnen deze sectie vind je informatie en uitleg over tal van zaken die de Tzolkin betreffen. Ook stellen wij ons hier aan je voor.

7 Hier heb je de beschikking over allerlei materialen om te gebruiken bij je eigen onderzoek over de zeggingskracht van de Tzolkin. Bij 'Uitleveringen' vind je alles wat wij na je bestelling aan je hebben uitgeleverd. Hebben wij iets recent aan je uitgeleverd, dan staat hier een rode stip.

8 Op deze plek verschijnen de iconen die je het een en ander aan basis informatie geven over wat de dagenergieën jou persoonlijk te vertellen hebben.