Dagenergie1 december 2022

CABAN Toon 2

De Rode Aarde (CABAN)

Vandaag staat de energie van het zonneteken rode aarde centraal. Ervaar de synchroniciteit in je leven. Zodra je je daarvoor openstelt zal het leven soepeler en gemakkelijker voor je kunnen verlopen. Vaak denken we dat het leven niet zo in elkaar zit. De moeilijkheden beginnen zodra je teveel in je hoofd zit zodat je ervan wordt weerhouden om helemaal in het hier-en-nu te zijn. Wees alert en let op je innerlijke impulsen om er achter te komen waar de universele krachten je naartoe willen leiden. Zoek het contact met moeder aarde.

toon 2

Vandaag is het de tweede dag van de Golf van de gele krijger. Wil je het doel van deze golf behalen dan is het belangrijk dat je vandaag op het podium van je leven gaat staan. Presenteer je aan de wereld. De energie van De Rode Aarde zal je ondersteunen om de uitdaging met wat je te doen hebt aan te gaan.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Golf van de gele krijger

Je bevindt je vandaag in de golf van de gele krijger met als thema innerlijke leiding en als doel harmonie.

Zodra je gedurende deze periode jezelf toestaat om je grootste angsten helemaal te voelen zal je passie zich openbaren. Door te voelen transformeer je je angsten tot een innerlijke kracht. Vaak ben je juist voor dat wat je het beste kunt het meest bang. Neem je eigen plek in en straal. Zodra er harmonie in je is ervaar je deze harmonie ook buiten je.

Laat je door kunstenaars inspireren en ga met je eigen kunstzinnigheid aan het werk. Hierdoor kom je met je innerlijke schoonheid in aanraking en je wordt instaat gesteld om je intuïtie en je ratio met elkaar te laten versmelten.

Je bevindt je hier: Home / Dagenergie

© 2022 - Kinweb
i

DagenergieOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteit blijft dezelfde.

Ten geleide

Zie deze pagina als het centrale vertrekpunt van waaruit je met dit kennissysteem kunt spelen. Lees, wanneer je daar behoefte aan hebt, de dagenergie en beleef wat wij daar als persoonlijke interpretatie voor jou over hebben geschreven (2 en 8).

Wil je zelf aan de hand van de Tzolkin op onderzoek uit, dan vindt je onder het menu-onderdeel 'Toelichting' 6 het nodige aan uitleg en materialen 7 ('Downloads').

Ga met dit alles spelen en geniet van wat de Engelen je te vertellen hebben. Zij ondersteunen je om te groeien in het bewustwording over je potentieel. In Lak'ech.

Functionaliteiten

1 Wanneer de informatie-knop bovenaan een van de  schermen ziet verschijnen, klik hierop. Het hoe en wat je aan functionaliteiten op de betreffende pagina kunt vinden, wordt je toegelicht.

2 Deze functionaliteiten zijn voorbehouden aan degene die een abonnement hebben afgesloten.

3 Dit is de top van de menustructuur. Door op de betreffende link te klikken kom je altijd bij deze pagina terug.

4 Ben je geïnteresseerd in onze profielen, producten, evenementen of readingen, klik op het desbetreffende onderdeel.

5 Hier kun je je contacten inbrengen en de actie ondernemen om hun 'Kinkaart' te bestellen. Deze is gratis en heeft geen beperking.


6 Binnen deze sectie vind je informatie en uitleg over tal van zaken die de Tzolkin betreffen. Ook stellen wij ons hier aan je voor.

7 Hier heb je de beschikking over allerlei materialen om te gebruiken bij je eigen onderzoek over de zeggingskracht van de Tzolkin. Bij 'Uitleveringen' vind je alles wat wij na je bestelling aan je hebben uitgeleverd. Hebben wij iets recent aan je uitgeleverd, dan staat hier een rode stip.

8 Op deze plek verschijnen de iconen die je het een en ander aan basis informatie geven over wat de dagenergieën jou persoonlijk te vertellen hebben.