Portaaldagen

De Tzolkin en de portaaldagen 

De Tzolkin, de energetische matrix van bewustzijn, telt in totaal 52 portaaldagen. Ze staan symmetrisch links en rechts van de middelste kolom in de Tzolkin gegroepeerd. Deze middelste kolom wordt ook wel de ruggengraat van de Tzolkin genoemd. Iedere portaaldag vertegenwoordigt een specifieke combinatie van een van de 20 archetypes (zonnetekens) en een van de 13 tonen (dynamieken).

De portalen zijn het fundament onder de structuur van de Tzolkin. Het zijn verbindingen tussen verschillende energetische dimensies.

De portalen zijn van grote invloed op het activatieproces van ons lichtlichaam en dat van moeder Aarde. 

We staan met zijn allen binnen het evolutieproces aan de vooravond van de geboorte van een nieuwe mens en een nieuwe Aarde. Aan een ieder van ons wordt de keuze gegeven of we wel of niet willen meehelpen om dit unieke avontuur gestalte te geven. 

Neem de portaaldagen in je persoonlijke planning mee. Heb je een belangrijk gesprek, voorzie je een belangrijke taak, sta je voor een bepaald onderzoek of behandeling, plan deze dan voor zover dat mogelijk is op een portaaldag.

Ga bewust met portaaldagen om en ervaar het verschil met de andere dagen. De energie van een portaaldag brengt je sneller tot de kern van het onderwerp, brengt je veelal tot een dieper niveau in een gesprek en heeft een intenser effect van de behandeling tot gevolg.

Meer over de portaaldagen

Wil je meer over de portaaldagen te weten komen, schrijf je op onze website in.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan informatie over jezelf wilt achterhalen, is het belangrijk dat je je eerst eenmalig inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn noodzakelijk om de informatie die we je aanreiken op jou persoonlijk af te stemmen. Aan deze inschrijving zijn GEEN kosten verbonden.

Heb je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb (login) bovenaan de pagina.

Ben je je wachtwoord vergeten, of wil je een nieuwe aanmaken, klik dan op de betreffende link (zie de afbeelding hiernaast).


Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Portaaldagen

© 2024 - Kinweb