Centrumdagen

De gehele Tzolkin draait om de centrumdagen 

De Tzolkin, de energetische matrix van bewustzijn bestaat uit dertien kolommen. Iedere kolom is uit de twintig zonnetekens opgebouwd. Binnen iedere kolom hebben deze zonnetekens hun eigen unieke verbinding met een bepaalde toon. Hierdoor ontstaan er tweehonderdzestig unieke combinaties, die ook KIN worden genoemd.

In het midden van de dertien kolommen, de zevende kolom, bevinden zich de centrumdagen. De afbeelding van de Tzolkin geeft deze centrumdagen als de blauwe kolom weer. Deze kolom wordt de ruggengraat of ook wel de wervelkolom van de Tzolkin genoemd. Deze ruggengraat houdt de rechter en de linker kant van de matrix in evenwicht. 

De dagen dat de centrumdagen dagenergie zijn, zijn bij uitstek geschikt voor een bewuste en diepgaande activatie van je potentieel. Je doorloopt gedurende 20 opeenvolgende dagen alle 20 zonnetekens. Deze 20 zonnetekens vormen je levensweg. Het is de weg die je gaat om je eigenschappen en mogelijkheden tot bloei te brengen. Gedurende deze 20 dagen kom je ook de 13 tonen tegen. De tonenreeks 4 tot en met 10 komen zelfs twee keer voorbij. 


Daar waar de zonnetekens de kwaliteit van de schepping weergeven, geven de tonen het scheppingsproces inhoud. De tonen zorgen voor beweging. Ze zetten je aan om je levenspotentieel gestalte te geven.

Gedurende de dagen dat de dagenergieën zich door de ruggengraat verplaatsen wordt de energiedoorstroming door ons lichaam geïntensiveerd. Alles wat in het verleden een beperking vormde wordt onder je aandacht gebracht. Deze aandacht is noodzakelijk om ruimte voor toekomstige mogelijkheden te creëren. 

Het verleden en de toekomst komen in het nu samen. In het nu worden de essentie van het kosmisch plan evenals de te ondernemen vervolgstappen duidelijk gemaakt.

Gedurende de twintig centrumdagen worden de sluiers die over het contact met je ziel liggen opgelicht. Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om te zien welk aandeel je ziel in de gebeurtenissen van je leven heeft. Je eigen verantwoordelijkheid wordt hierdoor zichtbaar. Je wordt ondersteund om door illusies en projecties heen te prikken en krijgt daarbij de mogelijkheid om werkelijk inhoud aan je missie te geven.


Zodra je de moed hebt om over te schakelen van achterhaalde concepten van hoe het zou moeten zijn, naar het spontane en speelse ontdekken van het nu, krijg je de kans om grote groeistappen te zetten. 

Meer over de centrumdagen

Wil je uitgebreider over de centrumdagen worden geïnformeerd, schrijf je dan in op onze website.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Centrumdagen

© 2024 - Kinweb