CentrumdagenTerug

De Tzolkin draait om de centrumdagen 

De Tzolkin is een energetische matrix die uit dertien kolommen bestaat. Iedere kolom is uit twintig verschillende zonnetekens opgebouwd. Binnen iedere kolom hebben de zonnetekens hun eigen unieke verbinding met een toon. Hierdoor ontstaan er tweehonderdzestig unieke combinaties, die ook KIN worden genoemd.

In het midden van de dertien kolommen, de zevende kolom, bevinden zich de centrumdagen. In de afbeelding van de Tzolkin is dit de blauwe kolom. Deze kolom geeft de ruggengraat of ook wel de wervelkolom van de Tzolkin weer. De ruggengraat houdt de rechter en de linker kant van de matrix in evenwicht. 

De dagen dat de dagenergieën centrumdagen zijn, zijn bij uitstek geschikt voor een bewuste en diepgaande activatie van je potentieel. Je doorloopt gedurende 20 opeenvolgende dagen alle 20 zonnetekens. Deze 20 zonnetekens vormen je levensweg. Het is de weg die je gaat om je eigenschappen en mogelijkheden tot bloei te brengen. Gedurende deze 20 dagen kom je ook de 13 tonen tegen. De tonenreeks van 4 tot en met 10 komen twee keer voorbij. 

Gedurende de dagen dat de dagenergieën zich door de ruggengraat verplaatsen wordt de energiedoorstroming door ons lichaam geïntensiveerd. Alles wat in het verleden een beperking vormde wordt onder de aandacht gebracht. Deze aandacht is noodzakelijk om ruimte voor toekomstige mogelijkheden te creëren.

Gedurende de twintig centrumdagen worden de sluiers die over het contact met je ziel liggen opgelicht. Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om te zien welk aandeel je ziel in de gebeurtenissen van je leven heeft. Je eigen verantwoordelijkheid wordt hierdoor zichtbaar. Je wordt geholpen om door illusies en projecties heen te prikken en krijgt de mogelijkheid om werkelijk inhoud aan je missie te geven. 

Zodra je de moed hebt om van achterhaalde concepten van hoe het zou moeten zijn over te schakelen naar het spontane en speelse ontdekken van het nu, krijg je de kans om grote groeistappen te zetten. 

Meer over de centrumdagen

Wil je de uitgebreide informatie over de portaaldagen lezen, schrijf je dan in op onze website

Inschrijven

Klik hiervoor op de afbeelding rechts of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. Je kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. Je vindt hem in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'.

Je hebt na je inschrijving toegang tot tal van functies en uitgebreide informatie, waaronder die over de Centrumdagen. Ga hiervoor naar het menu-item 'Toelichting' en klik vervolgens op 'Centrumdagen'.