Potentieelprofiel

Je potentieelprofiel geeft inzicht in het potentieel dat je bij je geboorte hebt ingespeeld gekregen. Dit potentieel verandert niet gedurende je leven. Het is je uitdaging om dit potentieel tot verwezenlijking te brengen. Je potentieelprofiel geeft inzicht in onder andere je:

  • Innerlijke kracht, levensthema, talent en de bedoeling van je leven;
  • Stuurman en de wijze waarop je de intentie van je leven gestalte geeft;
  • Kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën;
  • We zeggen ook iets over hoe de energie van je voornaam de ontwikkeling van je potentieel ondersteunt.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Potentieelprofiel

© 2024 - Kinweb
i

PotentieelprofielOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Ten geleide

Wil je er achter komen wat de energetische drijfveren zijn van waaruit de ontwikkeling van je mens-zijn gedurende je hele leven wordt gevoed, dan raden wij je dit potentieelprofiel aan.

Potentieelprofiel, basis of uitgebreid?

Voordat je besluit om voor jezelf of voor iemand anders een potentieelprofiel te bestellen vraag je dan eerst af of je voor de basis of de uitgebreide versie wilt kiezen. De basisversie is een beperktere versie en heeft tot doel om je met ons werk te laten kennismaken. We laten hierin niet alle genoemde onderwerpen zien.

Mocht je voor de basisversie besluiten en naderhand de uitgebreide versie nog willen bestellen, dan wordt het bedrag dat je voor deze basisversie hebt betaald, automatisch in mindering op je betaling voor de uitgebreide versie gebracht.

Om een voorbeeld van dit uitgebreide profiel te bekijken, klik je op de button 'Voorbeeld'. Zie de afbeelding.


Bestellen

1 Selecteer de persoon voor wie je dit potentieelprofiel wilt bestellen.

2 Heb je de vriend voor wie je dit profiel wilt aanvragen nog niet in je bestand staan, voeg deze dan eerst toe. 

3 Geef hier aan of je dit profiel in de Engelse taal wilt bestellen. Standaard maken we dit profiel in het Nederlands.

4 Geef aan welke versie, basis of uitgebreid, je wilt en klik op 5 de bestelknop. Het wijst zich allemaal vanzelf.

  • Mocht je dit profiel al eerder hebben besteld, dan staat op de rode knop het woord 'Uitleveringen'. Klik hierop en deze pagina wordt geopend. Hier hebben we dit profiel opgeslagen.
  • Nadat je op de bestelknop hebt geklikt wordt je nog gevraagd of je zeker weet dat je dit profiel wilt bestellen. Controleer alles nog een keer, want heb je eenmaal je bestelling geplaatst, dan kan hij niet meer worden gewijzigd. Voor de rest wijst het zich allemaal vanzelf. Voor de betaling wordt je via ons betalingssysteem Mollie geleidt. 
  • Je bestelling komt bij ons binnen en wij gaan voor je aan de slag. 
  • Je krijgt de bevestiging van je bestelling, inclusief factuur, per e-mail toegestuurd. 
  • Zodra we je profiel gereed hebben, plaatsen we hem in je privé-account binnen het menu-onderdeel 'Uitleveringen'. We bevestigen je dit per e-mail.
  • Mocht je na het lezen over de inhoud van dit profiel nog vragen hebben, je kunt ons altijd bellen.