Vrienden overzichtTerug

Hier geven we je de mogelijkheid om je vrienden toe te voegen om bepaalde aspecten van hun potentieel te bekijken. De vrienden die je hier toevoegt worden ook zichtbaar gemaakt op de plek waar je hun gratis kinkaart kunt aanvragen en op de plek waar je hun energieën aan elkaar kunt koppelen.

Inschrijven

De eerste stap om het mogelijk te maken je vrienden toe te voegen is je in te schrijven op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. 

Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. Je kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. 

Op deze plek wordt in de gelegenheid gesteld om de namen en geboortedatums van je vrienden en bekenden in te brengen, hun potentieel te bekijken en ook hun persoonlijke kinkaart aan te vragen. Dit alles wordt je gratis aangeboden.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding).