Contacten overzicht

Op deze pagina heb je het overzicht van al je contacten die je binnen je account hebt opgenomen. Je vindt achter hun naam een kort resumé van het potentieel dat ze met zich meedragen. Heb je een abonnement dan krijg je naast hun 'Innerlijke kracht' ook inzicht in hun:

  • Levensthema, 
  • Stuurman, 
  • Levensdoel en 
  • Talent van hun leven.
  • Is een van je vrienden op een portaal- of centrumdag geboren, dan krijg je ook deze informatie te zien. 

Klik voor deze informatie op de betreffende iconen.

Wil je een nieuw familielid, vriend, collega of andere bekende toevoegen, ga je gang. Klik hiervoor op de rode knop 'Contact toevoegen' en vul hun gegevens in. Aan het aantal in te brengen personen hebben wij geen limiet verbonden. Het is gratis. 

De personen die je inbrengt staan binnen je account en daarmee onder je eigen beheer. Wij kunnen en zullen jouw vrienden nooit vanuit onszelf benaderen.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Contacten overzicht

© 2024 - Kinweb