Wie wij zijnTerug

Kennismaken

Wij zijn Kees en Barbara Visser-Roth en verantwoordelijk voor alles wat er op deze website wordt gepresenteerd. Wij werken en wonen aan boord van ons motorschip de 'IK BEN'. Voor vragen en opmerkingen kun je ons altijd bellen of mailen.

Ons initiatief

Ons initiatief voor energetisch of potentieel management is geboren vanuit de jarenlange studie en intensieve betrokkenheid bij de Maya cultuur. Over de gehele wereld binnen tal van wetenschappelijke en niet wetenschappelijke groeperingen is er uitgebreid studie naar de nalatenschap van de Maya verricht. Wij hebben hier de afgelopen inmiddels meer dan 20 jaar onze bijdrage aan geleverd. Onze aandacht hebben we vooral gericht op het lezen en het  interpreteren van de energieën die met behulp van de energetische matrix de Tzolkin inzichtelijk kunnen worden gemaakt. Velen over de gehele wereld hebben met onze interpretaties kennisgemaakt. Het is iedere keer weer inspirerend te ervaren wat deze voor herkenning bij een ieder teweeg brengt. 

Eén van onze doelen is om de Tzolkin als management-tool binnen het bedrijfsleven vaste grond onder de voet te geven. Het zijn de energieën van individuele personen, het combineren van hun potentieel en de consequenties hiervan op het teammanagement die de aandacht voor ons werk steeds meer doet groeien. We ondersteunen het management van organisaties hun medewerkers te managen op basis van het potentieel dat ze met zich meedragen.

Wij hebben een bloeiende informatie-, advies- en coaching praktijk aan boord van ons motorschip de 'IK BEN'. Regelmatig organiseren wij workshops, evenementen en lezingen in binnen- en buitenland. Onze missie is het werken met de Tzolkin aan een zo breed mogelijk publiek uit te dragen. Een ieder krijgt van ons de hulpmiddelen aangereikt om met de Tzolkin inhoud te geven aan het proces van de eigen bewustwording. Onze inzichten verdiepen zich iedere dag. Via deze website brengen we je van de laatste informatie en inzichten op de hoogte.

Om de Tzolkin in al haar facetten zo helder mogelijk te presenteren hebben wij een breed scala aan producten en diensten ontwikkeld die voor relatief lage kosten via onze website te bestellen zijn.

Telefoon

  • 065109 8953   

Email