Wie wij zijn

Kennismaken

Wij zijn Kees en Barbara Visser-Roth, verantwoordelijk voor alles wat er via deze website vanuit ons kennissysteem wordt gepresenteerd. Wij werken en wonen aan boord van ons motorschip de 'IK BEN'. Voor vragen en opmerkingen kun je ons altijd bellen of mailen.

Ons initiatief

Ons initiatief is geboren vanuit onze jarenlange en intensieve studie rondom de Tzolkin, de door de oude Maya nagelaten scheppingsmatrix. Binnen deze scheppingsmatrix bevinden zich de blauwdruk en de routekaart van het leven van ieder van ons. 

Over de gehele wereld binnen tal van wetenschappelijke en niet wetenschappelijke groeperingen is er uitgebreid studie naar de nalatenschap van de Maya verricht. Wij hebben hier de afgelopen meer dan 20 jaar onze bijdrage aan geleverd. Onze aandacht hebben we vooral gericht op het lezen en het interpreteren van de energieën die met behulp van de Tzolkin inzichtelijk kunnen worden gemaakt. 

Velen over de gehele wereld hebben met onze interpretaties kennisgemaakt. Het is iedere keer weer inspirerend te ervaren wat deze voor herkenning teweeg brengen. 

Eén van onze doelen is om de Tzolkin als management-instrument binnen het bedrijfsleven vaste grond onder de voeten te geven. Het zijn de energieën van individuele personen, het combineren van hun potentieel en de resultaten die hieruit voortkomen die de aandacht voor ons werk steeds meer doet groeien. We maken het management van organisaties erop attent dat het voordelen biedt hun medewerkers op basis van potentieel, dan op basis van hun kennis en kunnen in te zetten.

Wij hebben een bloeiende informatie-, advies- en coachingpraktijk aan boord van ons motorschip de 'IK BEN'. Regelmatig organiseren wij workshops, evenementen en lezingen in binnen- en buitenland. 

Onze missie is het werken met de Tzolkin aan een zo breed mogelijk publiek uit te dragen. Een ieder krijgt van ons de hulpmiddelen aangereikt om met de Tzolkin inhoud te geven aan het proces van bewustwording. Onze inzichten verdiepen zich iedere dag. Via Kinweb.eu brengen we je van de laatste informatie en inzichten op de hoogte.

Om een ieder te ondersteunen in het proces van bewustwording over hun blauwdruk en de routekaart van hun leven hebben wij een breed scala aan producten en diensten ontwikkeld. Deze producten en diensten zijn voor een deel gratis en voor een ander deel tegen relatief lage kosten via deze website te bestellen.

Telefoon

  • 065109 8953   

Email

Je bevindt je hier: Home / Wie wij zijn

© 2024 - Kinweb