Gewrichten en tonen

Je lichaam is je kompas

Heb je wel eens last van je gewrichten? Er is een manier om erachter te komen wat deze pijn je op energetisch niveau te vertellen heeft. De Tzolkin ondersteunt je hierbij en je kunt het helemaal zelf.

Heb je last?

Gebeurt het wel eens dat je plotseling last van je linker pols, knie, of nek hebt? Met nadruk zeggen we dat wanneer je dit wilt laten controleren door je dokter, je dit niet moet nalaten. Daarnaast zou je kunnen bekijken wat deze pijn je op energetisch niveau te vertellen heeft. Je kunt hier op betrekkelijk eenvoudige manier voor jezelf achterkomen.

Meer over dit onderwerp

Wil je meer over de energetische betekenis van lichamelijke ongemakken te weten komen, schrijf je dan op onze website in.


Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou gerichte informatie te kunnen verzorgen.

Heb je je al eerder ingeschreven, klik dan in op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.
Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de voor jou specifieke informatie en worden je uitgebreide mogelijkheden aangereikt om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.
Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt daarbij de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden en andere bekenden aan te vragen en deze vervolgens met hun te delen. Dit is helemaal gratis.


Je bevindt je hier: Home / Gewrichten en tonen

© 2022 - Kinweb