Dagboek

Binnen dit onderdeel staat een uitgebreide dagboek functionaliteit, met tal van aan de dagenergieën gekoppelde functies, voor je klaar. Dit dagboek geeft je de mogelijkheden om iedere dag de gebeurtenissen in je leven, de gedachten waarmee je rondloopt en de gevoelens die je ervaart, vast te leggen. Door van dit dagboek gebruik te maken kun je:

  • De invloed van de dagenergieën op je wel en wee iedere dag inzichtelijk maken; 
  • Herinneringen uit je verleden vanaf je geboortedatum vastleggen en daarmee nu te bepalen wat de energetische betekenis hiervan is geweest; 
  • Patronen in je leven te herkennen, doordat al je vastleggingen aan de dagenergieën worden gekoppeld;
  • Door de zoekfunctie achterhalen welke gebeurtenis, wanneer en onder invloed van welke energie heeft plaatsgevonden.


Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou gerichte informatie te kunnen verzorgen.

Heb je je al eerder ingeschreven, klik dan in op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.
Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de voor jou specifieke informatie en worden je uitgebreide mogelijkheden aangereikt om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.
Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt daarbij de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden en andere bekenden aan te vragen en deze vervolgens met hun te delen. Dit is helemaal gratis.


Je bevindt je hier: Home / Dagboek

© 2022 - Kinweb
i

DagboekOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desk-top computer. De weergave van de schermen zien er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteit blijft hetzelfde.

Ten geleide

De dagboek biedt je de faciliteiten om iedere dag de gebeurtenissen in je leven, de gedachten waarmee je rondloopt en de gevoelens die je ervaart vast te leggen. 

  • De invloed van de dagenergieën op je wel en wee iedere dag maak je inzichtelijk. Herinneringen uit je verleden kun je vanaf je geboortedatum vastleggen. Patronen in leven onder invloed van de dagenergieën ga je gemakkelijker herkennen.

De zoekfunctie stelt je instaat om eenvoudig te achterhalen welke gebeurtenis je wanneer onder welke energie hebt vastgelegd.


Schrijf in je dagboek

1 Wil je je ervaringen die je vandaag hebt meegemaakt vastleggen, dan klik je op de rode knop

2 Voor het vastleggen van eerdere ervaringen klik je op de kalender icoon. De kalender wordt gepresenteerd

3 Klik op het jaar en kies het juiste jaar.

4 Klik op de maand en kies de juiste maand.

5 Selecteer de dag.

  • Pop-up verschijnt en ga schrijven.
  • Sla je tekst op.
Wat zie je

1 De dagen dat je in je dagboek hebt geschreven en de eerste regels van de tekst die je hebt opgeslagen worden hier weergegeven.

2 Heb je op dagen met dezelfde energie maar met een andere datum iets geschreven dan krijg je in één overzicht alle teksten met de datums die daarbij horen te zien.

3 Door op de iconen te klikken krijg je een korte omschrijving van wat de energie van die dag speciaal voor jou te betekenen heeft.
4 Klik op het potloodje om je teksten voor die betreffende dagenergieën aan te passen.


Aanpassingen

1 De pop-up laat je de tekst zien die je op een bepaalde datum hebt gemaakt. Wanneer je dit wilt kun je deze tekst aanpassen. 

2 Deze icoon geeft de dagen aan toen je met dezelfde energie dagboek aantekeningen hebt gemaakt. Klik erop en je krijgt de tekst te zien die je die dag hebt geschreven.

3 Alle datums die je hier ziet zijn dagen met dezelfde dagenergie. Scrol er doorheen en je ziet dat ze  teruggaan tot aan je geboortedatum. Klik op een datum en, indien gewenst, vul je dagboek verder aan.


 Zoeken

1 Voer in dit veld een bepaald woord of tekstdeel in dat je eerder in je dagboek hebt opgeschreven en gerelateerd is aan de gebeurtenis waarnaar je opzoek bent.

2 Het aantal malen dat dit woord of tekstdeel in je dagboek voortkomt wordt hier aangegeven. In de tekst worden deze woorden of tekstdelen met geel geaccentueerd. 

Scrol door de gepresenteerde teksten heen en je vind ongetwijfeld de gebeurtenis waarnaar je opzoek bent.


3 4 Wanneer je deze tekst wilt aanpassen of nog een toevoeging wilt plaatsen, klik dan het potloodje achter de datum.