Interpretatie 19 januari 2022

Dit onderdeel vormt het hart van onze activiteiten.

  • Wij omschrijven hier specifiek voor jou wat de dagenergieën, je iedere dag persoonlijk te vertellen hebben. De inzichten die hierdoor ontstaan ondersteunen je bij alles wat er zich in je leven voordoet.
  • Door iedere dag te lezen en te ervaren wat de energieën je te vertellen hebben kom je achter het cyclische karakter van de gebeurtenissen die erin je leven plaatsvinden. Dit inzicht stelt je instaat om het roer van je leven in eigen hand te nemen.
  • De dagenergieën worden zowel aan je geboorteimprint alsook aan je jaarimprint gerelateerd. Je krijgt hiermee inzicht hoe de dagenergieën de ontwikkeling van het potentieel dat je bij je geboorte hebt gekregen ondersteunen, alsook het inzicht hoe de dagenergieën de missie of roeping van je leven gestalte geven.


Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou gerichte informatie te kunnen verzorgen.

Heb je je al eerder ingeschreven, klik dan in op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.
Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de voor jou specifieke informatie en worden je uitgebreide mogelijkheden aangereikt om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.
Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt daarbij de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden en andere bekenden aan te vragen en deze vervolgens met hun te delen. Dit is helemaal gratis.


Je bevindt je hier: Home / Interpretatie

© 2022 - Kinweb
i

InterpretatieOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desk-top computer. De weergave van de schermen zien er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteit blijft hetzelfde.

Ten geleide

Bewustzijn ontwikkelen over je potentieel, gevoelens en omstandigheden waar je mee te maken krijgt vormt het hart van onze activiteiten. Het inzicht over wat de dagenergieën je persoonlijk te vertellen hebben geeft je de mogelijkheid om het roer van je leven in eigen hand te nemen.


Geboortepotentieel

We geven je hier je persoonlijke interpretatie van de dagenergieën. Deze teksten zijn speciaal voor jou geschreven.  
De iconen die hier iedere dag verschijnen geven aan op welke positie de dagenergie zich in je geboorteimprint bevindt. Ze kan zich bevinden op een plek in je:
  1. Geboortegolf en/of
  2. een positie innemen als coach. 
Andere mogelijkheden zijn dat de dagenergieën je talent aanspreken of dat ze je talentontwikkeling activeren. Hier zie je dan de respectievelijke symbolen verschijnen.
Zodra je op een van de iconen klikt komt dat wat wij voor jou geschreven hebben, tevoorschijn.


Jaarpotentieel

Onder dit hoofdstuk wordt aangegeven hoe de dagenergieën je dit jaar ondersteunen om je missie of roeping gestalte te geven.

De iconen die hier iedere dag verschijnen geven aan op welke positie de dagenergie zich in je jaarimprint bevindt. Ze kan zich bevinden op een plek in je:
  1. Jaargolf en/of
  2. een positie innemen als coach.
Andere mogelijkheden zijn dat de dagenergieën je volledigheidsaspect aanspreken of dat ze je deze juist activeren. Hier zie je dan de respectievelijke symbolen verschijnen.


Zodra je op een van de iconen klikt komt dat wat wij voor jou geschreven hebben, tevoorschijn.


Zielenpad

Je geboortepotentieel en je jaarpotentieel hebben we herleid uit de informatie vanuit je zielenpad. Je zielenpad is de weergave van de blauwdruk en de routekaart van je leven.