Toelichting

In lak'ech

In lak'ech (In la:kesj) is de Maya begroeting en betekent 'ik ben een andere jij' of ‘jij bent en andere ik’. De Maya willen met deze begroeting zeggen dat wij met z'n allen één zijn. We zijn niet gescheiden van elkaar maar maken allemaal deel uit van hetzelfde geheel. Leven vanuit dit bewustzijn is het werkelijke leven. 

De oude Maya zagen de wereld als één groot netwerk dat alles en iedereen met elkaar verbindt en waarbij een ieder zich bewust is van de verbondenheid met één en dezelfde geest.

Meer informatie?

Er is op deze pagina allerlei uitgebreidere informatie voor je beschikbaar. Hieraan zijn voor jou geen kosten aan verbonden. Het is wel belangrijk dat je je eerst op onze website inschrijft, zodat we de specifiek op jou geënte informatie kunnen presenteren.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Toelichting

© 2024 - Kinweb