Coronavirus

Wat doet het met je wanneer je het woord 'Corona-virus' hoort?

Alles is trilling en wij staan onder invloed ervan. Wij gaan meetrillen en daarbij vindt er in ons het nodige plaats. De Tzolkin geeft je de mogelijkheid om dat wat er met je gebeurt te duiden. 


Aan het begin van de pandemie hebben wij de naam Covid-19 kunnen duiden (Covid-19). Er wordt nu ook veel over het ‘Corona-virus’ gesproken. Voor ons reden om ook de energetische betekenis van dit woord onder de loep te nemen.

‘Coronavirus’ draagt de energie van de blauwe adelaar op toon 12. Het woord ‘Corona-virus’ is  daarmee verbonden aan de begrippen ‘Visie’ en ‘Stabiliteit’.

De blauwe adelaar

De adelaar is een grote sterke vogel die hoog kan vliegen en al zwevend wordt gedragen door de opstijgende lucht. De adelaar heeft hele bijzondere en unieke ogen. 


Met zijn ogen kan hij heel ver weg zien en tegelijkertijd ook het kleinste detail op de grond, zoals zijn prooi, nauwkeurig observeren.

Corona-virus

Schrijf je op onze website in en wat wij over 'Corona-virus' hebben geschreven is hieronder voor je beschikbaar. Lees deze tekst regelmatig door en ontdek hoe je met dit inzicht en met de omschrijving van de dagenergieën en je persoonlijke interpretatie ervan, steeds meer herkenning vindt in dat wat je doet, voelt en meemaakt.

Je bevindt je hier: Home / Coronavirus

© 2024 - Kinweb