KINect

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / KINect

© 2024 - Kinweb
i

KINectOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Ten geleide

KINect verbindt mensen. Je hebt hier de mogelijkheid om met ‘Gelijkgestemden’ in gesprek te gaan. Leer van elkaar, inspireer elkaar en bewandel het pad van groei met elkaar. In onderlinge verbinding ontwikkel je bewustzijn over alles wat je bezighoudt. Jouw bijdrage zorgt voor bewustwording bij velen en daarmee ook bij jou.


Verbind je met het onderlinge potentieel-aspect

Selecteer het onderlinge potentieel-aspect waarover je met 'Gelijkgestemden' van gedachten wilt wisselen. We geven je hieronder uitleg aan de hand van je 'Scheppingsenergie'. Dit is op dit moment het enige onderlinge potentieel-aspect dat we binnen KINect hebben ontsloten. De andere onderlinge potentieel-aspecten, zoals 'Missie en Roeping', 'Levenspad', 'Dynamiek' en 'Innerlijke Kracht' komen, afhankelijk van je inbreng en reacties, later. 

Voordat je je verbindt met het onderlinge potentieel-aspect waarover je met gelijkgestemden van gedachten wilt wisselen, adviseren wij je eerst de volgende informatie tot je te nemen. Neem hiervoor je tijd.

1 Lees eerst de algemene omschrijving over je 'Scheppingsenergie' en de kwaliteiten die daarbij horen.

2 Lees ook de uitleg over de betekenis van de symboliek waarmee je 'Scheppingsenergie' is vormgegeven.

3 Hier gaan we dieper op de betekenis van je 'Scheppingenergie' en de energieën om je in balans te houden in. Gebruik deze informatie als basis voor je 'Bijdragen' aan het onderlinge potentieel-aspect waarmee je met gelijkgestemden van gedachten wilt wisselen.

Er zijn drie niveaus, 'Herkenning', 'Verdieping' en 'Omzetting' vanwaaruit je tot uitwisseling kunt komen. Deze drie niveaus worden hieronder verder toegelicht.

Heb je een bijdrage geschreven, dan zullen al je gelijkgestemden die zich bij KINect hebben aangemeld over je bijdrage worden geïnformeerd. Je ontvangt een e-mailbericht wanneer iemand op je bijdrage heeft regerageerd. 


Los van het aantal nieuwe bijdragen van gelijkgestemden, je ontvangt hierover maximaal 1 maal per dag een e-mail om je hierop attent te maken.

4 Wanneer je het gevoel krijgt dat we je teveel e-mails toesturen, dan kun je deze berichten over de bijdragen van gelijkgestemden stopzetten. Klik hiervoor op het wieltje.
Verbinding

'Verbinding' is het eerste niveau waarover je met gelijkgestemden van gedachten kunt wisselen. Hierbij gaat het erom in hoeverre je jezelf kunt verbinden met de omschrijvingen en uitleg over het onderlinge potentieel-aspect.

1 Heb je je kunnen verbinden met wat we over je scheppingsenergie hebben geschreven?

2 Hier heb je de mogelijkheid om aan te geven, of anders gezegd je bijdrage te leveren, in welke aspecten van je scheppingsenergie je jezelf herkent. Herken je je hier niet in, dan is dit ook de plek om dat aan te geven.

3 Reacties van gelijkgestemden op dat wat je hebt geschreven kunnen grote betekenis voor je hebben.

4 Een ieder die over dit onderwerp een bijdrage heeft geschreven wordt op het bijdragen-overzicht geplaatst.

5 Wil je alle bijdragen van één bepaalde persoon bekijken, klik dan op het trechter-icoon achter de naam. Door daarna weer opnieuw op dit icoon te klikken, worden ook de andere bijdragen weer zichtbaar.

6 Heb je een reactie op de bijdrage van iemand anders, dan kun je dat hier aangeven.

7 Een moderator houdt overzicht over alle bijdragen en reacties. Wanneer deze supervisor een aanvullende of ondersteunende opmerking heeft geplaatst, dan kun je deze lezen door op het gespreksballonnetje te klikken.

Verdieping

Verdieping is het tweede communicatieniveau. Hier heb je de mogelijkheid om vragen aan gelijkgestemden te stellen, zodat jullie gezamenlijk tot de essentie van het onderlinge potentieel-aspect kunnen komen.

1 Lees de aanvullende informatie over het onderwerp en herken je jezelf in het een en ander? 

2 Voor bepaalde onderdelen waarin je je niet herkent, of bepaalde aspecten waarover je de ervaringen van gelijkgestemden wilt weten, of welke andere vraag dan ook, op deze plek heb je de mogelijkheid om deze vraag te stellen. 

3 Wanneer er een reactie op je vraag is binnengekomen, word je hiervan op de hoogte gesteld.

4 Iedereen die hier een bijdrage heeft geschreven om tot de essentie van het onderlinge potentieel-aspect te komen wordt op het bijdragen-overzicht geplaatst.

5 Wil je alle bijdragen van een bepaalde persoon nog eens nalezen, klik dan op het trechter-icoon achter de naam.

Vervolg

Vervolg is het derde communicatieniveau. Deel, inspireer en groei. Binnen dit niveau nodigen we je uit om je ervaringen met 'Gelijkgestemden' over jullie onderlinge potentieel-aspect te delen. Het delen van je ervaringen dient ter inspiratie van anderen om het eigen groeipad te volgen.

1 Hier nodigen we je uit om je ervaringen met het onderlinge potentieel-aspect met gelijkgestemden te delen. Zij zullen hun inzichten ook met jou willen delen, aangezien het jullie gezamenlijke groeipad is.

2 Schrijf hier op wat je met anderen wilt delen. Wat is er gebeurd en hoe heb je dit aangepakt? Vertel over je groei die je hebt doorgemaakt, over hoe het vroeger was en nu. Inspireer gelijkgestemden hoe jij met het inzicht dat het onderlinge potentieel-aspect je geboden heeft hebt kunnen groeien. 

3 Reageer op de bijdrage van een gelijkgestemde wanneer dit je heeft geïnspireerd. Dit zal door iedereen die dit leest worden gewaardeerd.

4 Iedereen die een bijdrage heeft geplaatst wordt op het bijdragen-overzicht geplaatst.

5 Wil je alle bijdragen van een bepaalde persoon nog eens nalezen, klik dan op de trechter-icoon achter de naam.