Wat is de Tzolkin

De Maya konden de banen van de planeten en de veranderingen van deze banen in de tijd, met een onwaarschijnlijk hoge nauwkeurigheid meten. 

De tijd was voor hen veel meer dan een klok, ze was een spiraal zonder een begin of een einde. De Maya noemden zichzelf niet alleen de herders van het universum, maar ook de herders van de tijd. 

De Maya waren in staat de samenhang tussen het universum, de aarde en de mensheid te ervaren. De mens werd en wordt nog steeds gezien als de verbinding tussen hemel en aarde.


Meer informatie?

Er is op deze pagina allerlei uitgebreidere informatie voor je beschikbaar. Hieraan zijn voor jou geen kosten aan verbonden. Het is wel belangrijk dat je je eerst op onze website inschrijft, zodat we de specifiek op jou geënte informatie kunnen presenteren.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Wat is de Tzolkin

© 2024 - Kinweb