Bloemlezing uit spontane reacties

Gratis kinkaart

 • Els - Wauw! Ongelooflijk hoe nauwkeurig dit is!
 • Lucienne - Dank je wel voor de kinkaart. Ik ben een echte leek in dit gebied. Ik geef jullie mijn eerste reactie. Ik was verwonderd hoe juist de info was die ik las. Precies of deze kaart geschreven is door iemand is die in mijn ziel en wezen kan kijken. Ik begrijp niet alles en heb geen notie van de samenhang maar de tijd zal me wel leren wat ik moet weten.
 • Yvonne - Ik heb mijn kinkaart doorgenomen. Ik kan hiervan zeggen dat alles daarin verwerkt helemaal tot in de puntjes klopt. Ik werd er bij het lezen wat emotioneel van omdat ik dat alles inderdaad zo hebt ervaren en nog steeds ervaar.
 • Joke - Dankjewel voor de kinkaart. De tekst resoneert, sluit aan en zet in beweging. Mooi om m'n levensproces bewust te kunnen volgen en steeds op het juiste moment de juiste stap te mogen zetten. Bedankt voor deze bijdrage. 
 • Richard - Zoals jullie deze persoonlijke kinkaart hebben beschreven was heel herkenbaar. Ik ben nog maar net ontloken. Zelfs mijn vrouw vertelde dat zij zeer zeker een aantal persoonlijke karaktertrekken herkende. Ik kan hier in ieder geval mee op pad.
 • Henny - Bedankt voor mijn persoonlijk samengestelde kinkaart. Het geeft mij gevoelsmatig bevestiging en stimulans om mijn pad verder te vervolgen. Om mijn gevoel te blijven vertrouwen. Ik wil nogal eens aan mezelf twijfelen. Nogmaals bedankt.

Potentieelprofiel

 • Marian - Bij het lezen van mijn profiel werd ik emotioneel. Dat jullie zo in staat zijn om mij te ontwarren dat ervaar ik als bijzonder. Ik ben wat nuchter aangelegd en heb me nooit zo verdiept in deze dingen. Het raakte me nogal dat het voor jullie mogelijk was om zo treffend mij te omschrijven.
 • Angelique - Wat een openbaring. Alles wat ik wel wist maar niet echt de vinger op kon leggen. Of beter de juiste woorden ervoor vinden is misschien nog exacter. Er zijn wel wat zinnen die ik niet helemaal goed kan plaatsen, begrijpen maar overall is het werkelijk heel veel waard voor me.  Ik voel dat dit mij helpt een flinke sprong te maken.
 • Marian - Hartelijk dank voor het maken van mijn profiel en ik ben heel verrast over de herkenning hierin, moest ook even een traantje laten alsof er iets van binnen zich openstelde. Mijn ziel is in juichstemming en wil niets liever doen waar het voor gekomen is en dat is heel bijzonder om te ervaren en weet dat ik op de juiste weg ben.
 • René - Heb het met tranen in mijn ogen zitten lezen. Apart he! Feest der herkenning denk ik. Veel dingen die jij aantikt ben ik al mee bezig en herken het. De kwaliteiten ontroeren me ook, de valkuilen en allergieën herken ik zonder meer. Ik ben blij met het profiel. Dit geeft me een handvat om mijn levensdoel te verwezenlijken en ook dat ik op de goede weg ben, maar ook dat ik nog meer vanuit mijn hart moet leven en zonder ego.
 • Rachel - Hartelijk bedankt voor het prachtige profiel dat ik een tijdje geleden ontvangen heb. Ik ben er erg blij mee en heb het verschillende keren doorgelezen om te laten bezinken. Ik kon alles herkennen! Incl. de schaduwzijdes. Iedere keer als ik mij weer onzeker voel en het lees stroomt er een kracht door mij heen die mij weer herinnert aan wie ik ben en dat is heel fijn. Het lezen ervan geeft mij kracht. Heel bijzonder en mooi. Dank daarvoor!
 • Angéla - Enorm bedankt voor het potentieel profiel, ik zal hier veel mee kunnen. Wauw wat een treffer, ik herken mijzelf feilloos in het beschrevene. Fijn om ook wat handvatten te hebben wanneer het niet stroomt zoals bedoeld in mijn leven.

Jaarprofiel

 • Astrid - Ook dit jaar wil ik graag mijn jaarprofiel bij jullie aanvragen. Het afgelopen jaar ben ik me van veel oude patronen bewust geworden.  Daar ben ik heel dankbaar voor.  De Maya Tzolkin heeft me bijna dagelijks hiermee geholpen en helpt me nog steeds. Ik ontdek zelfs nieuwe dingen over de Tzolkin die ik voorheen niet zag. Grappig. Als je eraan toe bent zie je het blijkbaar.
 • Cora - Bedankt voor de jaarprofielen die ik gisteren kreeg. Ik heb alleen nog maar die van dit jaar gelezen en bewonderenswaardig! Het klopt als een bus. En ik ben een voorloper dat weet ik al heel lang en ik zie dat alles wat hierin wordt aangereikt al in werking is gezet. Het is allemaal al aan het gebeuren.
 • Hermine - Wat me raakte bij de kernzin van volgend levensjaar is het ontwikkelen van een gevoel voor schoonheid en kunst. Ik had me namelijk net voor de opleiding kunstzinnig coachen opgegeven waarin kunst, schoonheid en spelen centraal staan.
 • Marijke - Hartelijk dank dat jullie de profielen voor mij zo snel gereed hadden! Ik ben er erg blij mee. Voor mij is het allemaal heel herkenbaar. Het is een heel verhaal en dat vraagt zeker om herhaaldelijk lezen en opnemen. Het is precies wat het is, zoals het leven zich op dit moment voor mij ontvouwt. Ik voel me nu gesteund dat ik energieën aangereikt zal krijgen om te bereiken wat ik allemaal uitgebroed heb en daar heb ik inderdaad "alleen maar" zelfvertrouwen voor nodig. Voor wat betreft mijn 57ste jaar er is al veel uitgewerkt, grappig als je dat zo terug leest, het klopt gewoon.
 • Sylvia  - Sinds een paar jaar helpen jullie mij inzicht te krijgen in de Tzolkin. Inmiddels heb ik een geboorteprofiel en een jaarprofiel voor mijn 74-ste jaar. Ik moet toegeven dat het mij helpt inzicht te krijgen in mijzelf en het leven. Het is mooi om te ervaren hoe we als zichtbaar geworden energie een autoriteit lijken en toch te voelen hoe we in essentie onderdeel zijn van het geheel. Ik wil graag mijn leven goed leven om uiteindelijk op te lossen en één te zijn met het al.
 • Anneke - Dank voor het jaarprofiel. Ik vind het heel treffend hoe hier de spirituele onderstroom van mijn leven verwoord wordt. Herkenbaar en raak. Kernachtig ook zonder teveel gepsychologiseer. Het geeft een diepe bevestiging van waar ik nu ben en waar ik voor sta. Hoe ik gebruik kan maken van wat me meegegeven is en wat er te ontwikkelen valt.
 • Laura - Ik had al op de eerste bladzijde tranen in mijn ogen van herkenning. Ook verderop werd ik geraakt in het voelen dat het klopt en in het verlangen dat er in mij is. Over een paar dingen was ik verwonderd en dacht ik: IK?! Dat zal nog wel duidelijk worden. De tekst die jullie gemaakt hebben is van een ontiegelijke compactheid. Ik kon nog niet alles helemaal bevatten. Heel erg bedankt voor deze leidraad die ik het komende jaar ga meenemen en nog vaak zal herlezen!
 • Susanna - Ik lees vanochtend eens op mijn gemak mijn jaarprofiel. Wat me opvalt is dat ik de woorden heel anders opvat en weer op een heel andere manier begrijp dan voorgaande jaren. Er is echt iets veranderd in mij. Gegroeid in bewust zijn. Wat er staat is ook zo zuiver en doeltreffend. Mijn jaar is pas 'een maand oud' en ik herken er heel veel van in de gebeurtenissen van het dagelijks leven. Wat mooi is het toch en fijn om deze 'hulp' te krijgen!  Het weten dat jullie ontsloten hebben. Een groot goed! Dank aan jullie!
 • Erik - Hartelijk dank voor het uitgebreide jaarprofiel. Het is ongelooflijk hoe vaak ik bij het lezen, vooral de eerste keer, geraakt werd door de tekst. De boodschap kwam echt binnen. Ik  hoop dat ik bij bepaalde gebeurtenissen me herinner wat er in de tekst ook maar weer stond  om het zo te kunnen duiden. Het heeft me veel inzicht gegeven (ook over mijn verleden) en het is mooi dat bij herlezen de tekst nog meer naar mij "toekomt" (al weet ik dat het geen receptenboek is).

Daar waar je lichaam je op attent wil maken

 • Joyce - Heel veel dank voor jullie prachtige aanvulling over de boodschappen van mijn lichaam. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de symboliek van lichamelijke klachten en jullie aanvulling geeft nog meer "handen en voeten".
 • Nel - Heel veel dank voor de mooie aanvulling weer op het abonnement. Mijn lichaam speelt best wel op en zo mooi dat ik het nu op deze manier kan ontdekken wat mijn lichaam te vertellen heeft.
 • Diana - Wat ontzettend interessant en leuk, dat jullie nog meer hebben toegevoegd. Het fysieke lichaam is naar mijn idee absoluut een onderdeel van. Ik ben wel heel erg blij met jullie website en dagelijkse inzichten en al het andere.
 • Helma - Dank jullie wel, Kees en Barbara. Hier ben ik ontzettend blij mee en ga ermee aan de slag.
 • Hilde - Ik ben me al heel lang bewust dat mijn lichaam me aangeeft als iets niet klopt voor mij. Het is dan zoeken om het op te lossen. Ik vind alsmaar meer in Kinweb en ben daar heel dankbaar voor.
 • Yvonne - Wat een fantastische tool. Ik ben er super blij mee. Alles wordt weer een stuk duidelijker. Dank jullie wel.
 • Marijke - Wat mooi is dit, ik had het al wel van de handen en de voeten en dit is een hele waardevolle aanvulling op alles eigenlijk.
 • Gea - Dank jullie wel, wat een schot in de roos qua timing. Ik heb momenteel, via de antroposofische behandelaars al veel lessen/inzichten gehad. Jullie toevoeging past hier gevoelsmatig heel mooi bij.

'Get together' websessies

 • Ad - Man, ik ben helemaal ondersteboven van alle kennis en kunde die in jullie website is opgenomen. Wat een prachtig stuk werk! En wat een werk heb ik daarin nog te verrichten. Ik heb eigenlijk nooit het idee gehad dat het allemaal zo veelomvattend was.
 • Yvan - Heel dankbaar, ik zie uit naar een volgende ontmoeting met jullie, in Licht en Liefde met heel veel waardering en stap voor stap, bewustzijn na bewustzijn. Heel veel dank voor jullie hulp.
 • Yvonne - Langzamerhand raak ik steeds meer thuis in de mogelijkheden die de website biedt en neemt mijn kennis en ervaring met betrekking tot de Tzolkin toe. Ik ben vaak echt verbaasd hoe het klopt. Er is nog veel te ontdekken. Dat is leuk. Ik vond vooral de manier van spreken prettig. Iedereen in de waarde latend, wel met af en toe een spiegel, dat helpt en geeft realisme aan het geheel. Fijn dat deelnemers open zijn over ieders proces. Dat maakt zo mooi duidelijk dat het leven een speelplaats is en de Tzolkin daarin kan ondersteunen. 
 • Magdalena - Ik vond de energie zeer open en liefdevol, ook van de deelnemers. Het deed mij deugd. Geen zwaarte.
 • Annelies - Hartelijk dank voor de uitleg! Wat is er veel mogelijk, prachtig gemaakt en bedacht. Ik ga zeker een abonnement nemen, eerst maar een half jaar om te ervaren. En zal mijn vriendin ook tippen. Zo hoef ik het zelf allemaal niet te leren, wat ook niet te doen is, jullie niveau bereiken bedoel ik. Ik vind ook de icoontjes duidelijk, de hele opzet trouwens.

Evenementen

 • Loes - Ik heb me erg welkom gevoeld op jullie schip ‘IK BEN’. Ik was erg onder de indruk van de diepe kennis en professionaliteit van jullie beide en heb erg genoten van alles wat jullie daarnaast aanboden, heerlijk koffie, thee, koekjes, soep, teveel om op te noemen. Wat ik er vooral van meenam is hoe belangrijk het is om af te stemmen 'op boven', ik ga dit meer doen. En wat meer controle loslaten.
 • Riek - De dag gisteren heeft mij veel goeds gebracht, weer nieuwe inzichten opgedaan en ik ga er zeker verder mee aan de slag. En ik wil jullie beiden nog bedanken voor de liefdevolle ondersteuning, Ik kon mijn verdriet heel goed loslaten deze dag!
 • Jack - Ik wil jullie ook nog heel graag bedanken voor een fijne en leerzame zonnendag. Jullie zijn twee bijzondere mensen, heel hartelijk, warm en liefdevol!! Echt inspirerend. De energie op de "IK BEN" voelt heel goed en ik heb de sfeer en de gastvrijheid als heel prettig ervaren!
 • Joanna - Het begint een beetje in te dalen, alle informatie die ik afgelopen woensdag van jullie gekregen heb. Het is eenvoudig en dat is wat mij vertelt dat het goed is. Ik heb er ook een enorme hoeveelheid energie van gekregen. Ik voel me goed. Dat is zo fijn. En het was fijn om met gelijkgestemden te zijn. Bijzonder om te zien dat op het oog een groep individuen die niets met elkaar van doen lijken te hebben toch een geheel kunnen vormen.
 • Pieta - Ik wil jullie graag bedanken voor de liefdevolle manier waarop jullie de informatie hebben overgedragen en voor de rustige sfeer van welkom en acceptatie. De liefdevolle intentie was overal in te proeven; ook letterlijk in de soep!! Erg lekker.
 • Norma - Dank jullie wel voor deze bijzondere gele Mens dag; ik ben erdoor geïnspireerd geraakt en ervaar bij mezelf dat het tijd wordt mijn eigen touwtjes van mijn leven in eigen hand te gaan nemen. Heerlijk nu zeker te weten, dat ik 100% mag vertrouwen op mijn intuïtie. Dit deed ik altijd al wel maar ik kwam soms in verwarring omdat ik zo weinig kennis had van bepaalde zaken. Dit maakte mij dan weer onzeker en klein en de conclusie is dat ik hier zelf niet beter van wordt. Ga door met jullie bijzondere missie over Maya Tzolkin en blijf mensen inspireren op jullie unieke manier.
 • Margriet - Het is prachtig wat er na zaterdag met me gebeurd is en gebeurt. Veel rust, synchroniciteit, vertrouwen. Dank voor jullie liefde en toewijding, het contact in de middag en ook het gesprek heeft me erg goed gedaan. Ik was er klaar voor, blijkbaar.
 • Margret - Graag wil ik mijn ervaring van de rode draken dag met jullie delen. Bij aankomst maakte ik kennis met een vrouwelijke rode draak en dacht gelijk wat een leuk mens, vervolgens zag ik twee mannelijke rode draken en die kwamen heel natuurlijk over. Ik dacht gelijk 'wat een leuke mensen zijn dat' ben ik ook zo? De ochtend met Kees gaf mij de achtergrond informatie die ik nodig heb om inzicht te krijgen. Mijn opvoeding heeft mij wars gemaakt van 'blind geloven'. Ik heb het nodig om achterliggende theorieën te horen, te begrijpen en te voelen of het waar is en dat deed je heel duidelijk en integer Kees, dank hiervoor. Het uitwisselen van ervaringen met mede rode draken was een feest van herkenning en erkenning wat maakt dat ik mezelf meer kan accepteren en mij niet zo snel als raar bezie. Dat voelde al als thuiskomen. Dank jullie wel daarvoor. De middag met Barbara voelde voor mij als een groot loflied op de rode draak. Het voelde alsof ik er werkelijk helemaal mocht zijn en daar heb ik vaak aan getwijfeld. De energie begon te stromen in mijn lijf, ik begon letterlijk helemaal te gloeien van zoveel positieve feedback. Het was alsof mijn lijf werkelijk tot leven kwam dank je wel Barbara.
 • Tanja - Dank jullie wel voor deze mooie en bijzondere dag. Jullie gaven veel informatie en kon er mijn eigen dingen uithalen. Ook veel herkenning met de aarde mensen. En wat een heerlijk gevoel om te weten wat mijn doel is “thuiskomen”. Maar vanuit dat “thuiskomen en innerlijke rust” voel ik nu alweer wat opborrelen. Ik heb echt wat te doen in deze wereld. Ik heb mijn innerlijke droom verwezenlijkt . IK BEN. Ik mag liefde geven en ontvangen. En vanaf dat punt is mijn drive om liefde de wereld in te brengen. Ik weet dat ik met mijn hoofd boven het maaiveld uitsteek en ik weet dat ik in mijn kracht en met mijn uitstraling veel kan doen. Ik ben een dankbaar mens en dankzij deze dag ben ik weer een stuk dichterbij. Een diepe buiging voor jullie en voor mijn stappen die ik nu weer kan en mag gaan zetten.
 • Karine - Nogmaals bedankt voor de bijzondere dag zaterdag. Ik had het zwaar omdat ik me extreem moe voelde, maar ik ben zo blij dat ik met dit stuk wijsheid kennis heb gemaakt. Het is zo treffend, zo relevant. Wat voor mij een heel belangrijke eyeopener was, was de bevestiging dat ik me mag laten leiden door de subtiele signalen die me duidelijk maken waar mijn hart naar uitgaat en waar ik dus door kan groeien én gelukkiger kan worden. Ik heb gedurende de dag en ook de dag erna allerlei extra inzichten gekregen en verbanden kunnen leggen. Echt een verrijking.
 • Martine - Het volle gevoel op de dag zelf en daarna, heeft nu wat ruimte gekregen om deze mail te sturen en jullie te bedanken. Er is van alles getriggerd in mij. Aangeraakt in mij. Gevoeld in mij. Thuiskomen. Dank daarvoor. Ja ik ben dankbaar dat ik deze dag heb meegemaakt.

Readingen

 • Emma - Dank je wel Barbara voor de liefdevolle, afgestemde en behulpzame sessies die wij bij je mochten hebben. Beide bedankt voor de gastvrijheid en het belangrijke werk wat jullie doen.
 • Petra - De Reading was erg hulpzaam!!!
 • Leonora - Graag wil ik jullie bedanken voor de bijzondere ontmoeting. De uitleg van Barbara vond en vind ik heel bijzonder. Prachtige beelden, richting en moed om door te gaan. Dank!
 • Paul - Ik denk nog veel terug aan de reading van afgelopen vrijdag. Ben ook nog steeds onder de indruk van je warmte en je begrip. Heel veel dank daarvoor.
 • Jennet - Sinds de zielenpad workshop werk ik met het dagboek en twee weken geleden heb ik de reading opnieuw beluisterd, uitgewerkt en op die manier diep tot mij genomen. Wat een wijsheid zit daar in prachtig en dank je wel Barbara.

'De Tzolkin Openbaart je Potentieel'

 • Marlou - Enorm geboeid ben ik in jullie boek aan het lezen. En ik ben verbijsterd over hoe het klopt! Het helpt me enorm in het proces waarin ik sta. En ik kreeg zelfs afgelopen vrijdag een werkaanbod dat zo precies past in wat ik te doen heb tot mijn verjaardag en het jaar daarna. Ook heel bijzonder om te zien dat een aantal keuzes die ik in 2014 heb gemaakt helemaal passen. Ik kan er voorlopig mee verder. Poorten openend voor mezelf en mijn cliënten. Moeiteloos is de opdracht. Voor mij niet makkelijk, maar o zo kloppend. Dank jullie wel voor het prachtige werk dat jullie doen en ik draag graag bij.
 • Vera - Ik herken het wel en zo af en toe en pak dan jullie boek er bij. Heb ontdekt door alle KIN’s van ons gezin/mijn gezin uit te zoeken de verbanden zichtbaar worden. Is heel leuk en een openbaring. Het is duidelijk en leuk om te weten. Dank je hartelijk voor deze inzichten.
 • Anina - Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om jullie te vertellen dat ik tegenwoordig in het fijne bezit van jullie boek ben. Ik geniet er erg van, inhoudelijk en mooi uitgevoerd ook. Dank voor deze gave aan de wereld.
 • Iris - Ik kijk nog zeer regelmatig in jullie mooie boek, en regelmatig de dagenergie, echt bijzonder hoe sommige dingen zich ontvouwen of precies op de goede dag gepland zijn. Prachtig.

Je bevindt je hier: Home / Bloemlezing uit spontane reacties

© 2024 - Kinweb