Covid-19

Het leek ons een goed idee om eens naar de energetische aspecten van het corona virus te kijken. In het bijzonder waren we geïnteresseerd naar wat dit virus ons allemaal persoonlijk te zeggen heeft. We hebben hiervoor de naam, Covid-19, de officiële naam van dit virus, in eerste instantie als leidend genomen.

Wanneer je naar onze website gaat en in het namengedeelte Covid-19 intoetst, dan zie je dat de energie die verbonden is aan deze naam wordt gesymboliseerd door de blauwe nacht op toon 11.

De boodschap

Op 1 januari 2020, nog voor de corona pandemie hebben we een tekst gepubliceerd met de omschrijving van de bepalende energie voor dit derde decennium van deze eeuw. Het gehele decennium wordt gedragen door de energie van de rode hemelwandelaar op toon 4. 


In deze tekst staat onder andere de volgende zin: 

  • ‘Het evolutieproces van de aarde confronteert ons met allerlei door onszelf gecreëerde misstanden. Het doel van dit alles is ons in staat te stellen om op ieder niveau een fundamenteel vernieuwingsproces aan te wakkeren.’ 

Dit is wat in onze ogen met de uitbraak van het coronavirus aan de hand is.

Covid-19

Schrijf je op onze website in en wat wij over Covid-19 hebben geschreven is hieronder voor je beschikbaar. Lees deze tekst regelmatig door en ontdek hoe je met dit inzicht en met de omschrijving van de dagenergieën en je persoonlijke interpretatie ervan, steeds meer herkenning vindt in dat wat je doet, voelt en meemaakt.

Je bevindt je hier: Home / Covid-19

© 2024 - Kinweb