FamilieprofielTerug

Om het energetisch verband tussen drie of meer mensen te achterhalen maken wij familieprofielen. Het door ons gehanteerde begrip familie is breder dan je gezin van herkomst. Het kan vanzelfsprekend je eigen gezin zijn, maar ook een groep vrienden waarmee je op vakantie gaat en je collega’s waarmee je iedere dag optrekt.

Inzicht in het energetisch verband tussen de individuele personen en de energie van de groep geeft je de antwoorden op vragen waarmee je wellicht rondloopt. Het is niet voor niets dat je voor juist dit groepsverband hebt gekozen om je eigen potentieel verder te ontwikkelen.

Dit profiel geeft je de mogelijkheid om erachter te komen wat het is dat je als groep aan elkaar bindt. Het familieprofiel geeft inzicht in het potentieel waarmee jullie in gezamenlijkheid door het leven gaan.

Het familieprofiel geeft inzicht in onder andere:

  • De missie of roeping, de wezenskracht en de dynamiek van dit familieverband;
  • Het thema, de stuurman, de intentie en de bedoeling van dit familieverband;
  • Het talent van dit familieverband en de kwaliteiten om anderen te coachen.

Er wordt ook ingegaan op wat je kunt doen wanneer de onderlinge verhoudingen uit balans zijn geraakt. Aandacht wordt gegeven aan jullie gezamenlijke uitdagingen, valkuilen en allergieën.

De energie van de voornaam

Je komt te weten wat de energie van de voornamen voor betekenis hebben voor de ontwikkeling van het eigen en het gezamenlijke potentieel. Iedere keer dat binnen dit familieverband de voornamen van deze personen worden genoemd, worden ze eraan herinnert om een bepaald deel van hun potentieel de nodige aandacht te geven. Wij geven de omschrijving wat dit precies is.

Inschrijven

De eerste stap om het mogelijk te maken een familieprofiel te bestellen is je op onze website in te schrijven. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. Je vindt hem in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'.

Je hebt nu toegang tot tal van functies waaronder het kunnen bestellen van een familieprofiel.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie afbeelding).