Familieprofiel

Wil je de reden van samenzijn tussen drie of meer mensen achterhalen, dan geeft het familieprofiel je het antwoord. 

Het door ons gehanteerde begrip "familie" mag je breder zien dan je gezin van herkomst. Het kan je eigen gezin, of ook een groep vrienden zijn waarmee je op vakantie gaat, of bijvoorbeeld je collega’s waarmee je iedere dag optrekt, of ook de schoolklas van je kinderen.

Inzicht in het energetisch verband tussen de individuele personen en de energie van de groep geeft je de antwoorden op vragen waarmee je kunt rondlopen. Het is niet voor niets dat je je juist aan dit groepsverband verbonden hebt. 

Het familieprofiel geeft inzicht in:

  • De missie of roeping, de wezenskracht en de dynamiek van de groep;
  • Het thema, de stuurman, de intentie en de bedoeling van het groepsverband;
  • Het talent en de kwaliteiten om elkaar en anderen te coachen;
  • De energie van de voornamen en hoe deze de ontwikkeling van het gezamenlijk potentieel ondersteunen.

Er wordt ook ingegaan op wat je kunt doen wanneer de onderlinge verhoudingen uit balans zijn geraakt. Aandacht wordt gegeven aan jullie gezamenlijke uitdagingen, valkuilen en allergieën.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan informatie over jezelf wilt achterhalen, is het belangrijk dat je je eerst eenmalig inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn noodzakelijk om de informatie die we je aanreiken op jou persoonlijk af te stemmen. Aan deze inschrijving zijn GEEN kosten verbonden.

Heb je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb (login) bovenaan de pagina.

Ben je je wachtwoord vergeten, of wil je een nieuwe aanmaken, klik dan op de betreffende link (zie de afbeelding hiernaast).


Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Familieprofiel

© 2024 - Kinweb
i

FamilieprofielOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Ten geleide

Wil je erachter komen wat een groep van drie mensen of meer energetisch aan elkaar bindt en zoek je naar antwoorden op vragen die met de onderlinge relaties van deze groep te maken hebben, dan raden wij je dit familieprofiel aan.
Het door ons gehanteerde begrip familie is breder dan je gezin van herkomst. Het kan een groep vrienden zijn, je collega’s of de groep mensen waarmee je een gezamenlijke activiteit hebt gepland.

Familieprofiel

Om een voorbeeld van dit profiel te bekijken, klik je op de knop 'Voorbeeld'. Zie de afbeelding.

Bestellen

1 Voordat je tot de bestelling van dit familieprofiel overgaat, is het belangrijk dat je de personen die je wilt samenbrengen, met hun namen en geboortedatums, als je vrienden hebt opgenomen.

Ontbreken er nog personen, voeg deze dan eerst toe.

2 Wanneer je de groep wilt uitbreiden klik je op de knop 'Lid toevoegen'. Er komt nu een extra blanco invoerveld beschikbaar waar je deze vriend als nieuw familielid kunt toevoegen.


3 Klik op het pijltje naar beneden en de nog niet geselecteerde vrienden worden je getoond. Kies uit deze lijst de persoon die je aan de groep wilt toevoegen.

2 en 3 kun je net zo vaak uitvoeren tot de groep voor je familieprofiel compleet is.

4 Wanneer je een persoon uit de groep wilt verwijderen, klik je op de (-) die achter de naam van deze persoon staat.

5 Geef tot slot de samengestelde groep een unieke naam. Overschrijf de naam die er staat, wanneer deze je niet bevalt. Je kunt altijd onder deze naam in 'Uitleveringen' dit bestelde familieprofiel terugvinden.  

Belangrijk

Controleer altijd eerst of de lijst met namen die je hebt geselecteerd compleet is en dat je niemand bent vergeten. Controleer ook of hun geboortedatums allemaal juist zijn. Zit er een persoon bij waarbij dit niet het geval is, verwijder hem dan eerst als vriend, voer hem vervolgens, nu met de juiste geboortedatum opnieuw in en voeg hem daarna weer aan de selectie toe. Nadat je eenmaal je bestelling hebt geplaatst, kunnen er geen aanpassingen meer worden doorgevoerd.

Je laatste controle:

1 Is de groep compleet;

2 Kloppen de namen en de geboortedatums? 

3 Is de naam die dit profiel hebt gegeven juist? Zo niet, pas deze aan; 

4 Je bent nu klaar om de bestelling te plaatsen. Klik op de bestelknop. 

Er wordt je als laatste nog gevraagd of je zeker weet dat je deze bestelling wilt plaatsen. De rest wijst zich vanzelf. 


Je wordt om te betalen via ons betalingssysteem Mollie geleidt.

Je krijgt de bevestiging van je bestelling met factuur per e-mail toegestuurd. 

Je bestelling komt bij ons binnen en wij gaan ermee aan de slag. 

Zodra je profiel klaar is plaatsen we hem binnen je privé-account binnen het menu-gedeelte 'Uitleveringen'. We sturen je een e-mail zodra we dit hebben gedaan.