Profielen

Met behulp van de scheppingsmatrix Tzolkin gebruiken we je geboortedatum om het pad van je ziel, je zielenpad, uit te werken. Je zielenpad geeft ons het nodige inzicht om heel specifiek naar bepaalde onderdelen van je blauwdruk en routekaart van je leven te kijken. De inzichten die hieruit ontstaan zetten we om in teksten, die we heel specifiek binnen de verschillende profielen presenteren. 

We kunnen de volgende profielen voor je uitwerken:
Deze profielen zijn aanvullend ten opzichte van elkaar. 
Van ieder profiel hebben we op de betreffende pagina een voorbeeld opgenomen, zodat je voor je bestelling een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Profielen

© 2024 - Kinweb