ReadingenTerug

De readingen worden door Barbara gedaan. We bereiden ze aan de hand van je zielenpad voor. Zelf hoef je je niet voor te bereiden anders niet dan in alle rust naar ons toe te komen. Zit je met bepaalde vragen dan kun je deze inbrengen. Barbara zal je inzicht geven in het waarom er bepaalde gebeurtenissen in je leven hebben plaatsgevonden en je aangeven wat je zielenpad zegt over de situatie waarin je je bevindt of verwacht te gaan komen.

Voor het maken van een afspraak of voor een verdere afstemming kun je ons bellen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 

  • 06510 98953. 

We spreken dan af welke datum jou en ons het beste uitkomt.

Telefonisch

Vind je de afstand om naar ons toe te komen te bezwaarlijk dan bestaat er de mogelijkheid om je reading telefonisch dan wel via Skype te laten plaatsvinden.

Prijzen

Voor een reading vragen wij € 78,- per uur. We trekken hier minimaal twee uur voor uit. Het kan wel eens iets langer duren maar in de regel berekenen we nooit meer dan deze twee uur. Alleen wanneer het gesprek significant uitloopt dan zal de extra tijd in rekening worden gebracht. Van het gesprek wordt een opname gemaakt die we je na afloop via WeTransfer zullen toesturen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de opname op het medium van je keuze af te spelen. Dus we vragen om totaal € 156,- met ons af te rekenen. 

BTW

Voor particulieren nemen wij de BTW voor onze rekening. Bij mogelijkheden voor zakelijke aftrek komt de BTW er nog bij.

Annuleren

Mocht je na de gemaakte afspraak om welke reden dan ook besluiten om niet te komen dan kun je tot twee dagen voor de geplande datum de afspraak nog kosteloos annuleren. Na dit moment vragen wij je om het volledige bedrag te betalen.

Inschrijven

Wij hebben om ons op je reading voor te bereiden wel eerst je gegevens nodig. Door deze gegevens zelf in te voeren worden fouten voorkomen. Schrijf je daarom eerst op onze website in. Klik op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. De rest wijst zich vanzelf. Vul in ieder geval ook je woonplaats in. Tijdens de reading wordt hierover nog het een en ander gezegd.

Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. Je kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd en krijg je toegang tot tal van functionaliteiten. 

Wij kunnen na ontvangst van je gegevens met je zielenpad aan de slag en het gesprek verder voorbereiden.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding).