Readingen

Voor een reading maken we een afspraak voor jou met Barbara. We bereiden deze gesprekken aan de hand van je 'Zielenpad' voor. Zelf hoef je je niet anders voor te bereiden dan in alle rust naar het gesprek met haar toe te leven. 

Loop je met bepaalde vragen dan kun je deze inbrengen. Barbara zal je inzicht geven in waarom bepaalde gebeurtenissen in je leven hebben plaatsgevonden en aangeven wat je zielenpad zegt over de situatie waarin je je bevindt of verwacht te gaan komen.

Graag wil ik jullie bedanken voor de bijzondere ontmoeting. De uitleg van Barbara vond en vind ik heel bijzonder. Prachtige beelden, richting en moed om door te gaan. Dank!

— Leonora

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan informatie over jezelf wilt achterhalen, is het belangrijk dat je je eerst eenmalig inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn noodzakelijk om de informatie die we je aanreiken op jou persoonlijk af te stemmen. Aan deze inschrijving zijn GEEN kosten verbonden.

Heb je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb (login) bovenaan de pagina.

Ben je je wachtwoord vergeten, of wil je een nieuwe aanmaken, klik dan op de betreffende link (zie de afbeelding hiernaast).


Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Readingen

© 2024 - Kinweb