RelatieprofielTerug

Een relatie is meer dan de optelsom van de kwaliteiten van twee afzonderlijke personen. Het bijzondere binnen een relatie is erachter te komen wat twee personen wanneer ze samenzijn als potentieel in zich hebben en dit potentieel vervolgens in ontwikkeling brengen.

Het is dit relatieprofiel dat je inzicht geeft in het potentieel dat twee mensen (partners, vrienden, collega’s, kinderen of ouders) in gezamenlijkheid met zich meedragen.

Ontdek hoe dit gezamenlijk potentieel in ontwikkeling kan worden gebracht. Kom achter de schaduwaspecten en transformeer deze tot een gezamenlijke kracht.

Dit relatieprofiel geeft je inzicht in onder andere:

  • De missie of roeping, de wezenskracht en de dynamiek van de relatie;
  • Het thema, de stuurman, de intentie en de bedoeling van de relatie;
  • Het talent van de relatie en de kwaliteiten om anderen te coachen.

Dit profiel geeft aan wat je kunt doen wanneer de onderlinge verhoudingen uit balans zijn geraakt. Er wordt ingegaan op jullie gezamenlijke uitdagingen, valkuilen en allergieën.

De energie van de naam

Je krijgt inzicht in wat de energie van de voornamen voor betekenis hebben voor de ontwikkeling van het gezamenlijke potentieel. Er wordt een persoonlijke interpretatie gegeven van hoe dit gezamenlijk potentieel het individuele potentieel stimuleert.

Inschrijven

De eerste stap om het mogelijk te maken een relatieprofiel te bestellen is je op onze website in te schrijven. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. 

Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. 

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. Je vindt hem in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'.

Je hebt nu toegang tot tal van functies waaronder het kunnen bestellen van een relatieprofiel.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie afbeelding).