RelatieprofielTerug

Dit relatieprofiel geeft inzicht in de energie die twee mensen (partners, vrienden, collega’s, kinderen of ouders) in gezamenlijkheid met zich meedragen.

Een relatie is meer dan de optelsom van de kwaliteiten van twee afzonderlijke personen. Het gaat erom wat beide als gezamenlijk potentieel met zich meedragen.

Ontdek aan de hand van het door ons samengestelde relatieprofiel wat er aan gezamenlijk potentieel voor beiden is weggelegd. Kom achter de schaduwaspecten en transformeer deze tot een gezamenlijke kracht.

Dit relatieprofiel geeft je het inzicht in onder andere:

  • De missie of roeping, de wezenskracht en de dynamiek van de relatie;
  • Het thema, de stuurman, de intentie en de bedoeling van de relatie;
  • Het talent van de relatie en de kwaliteiten om te coachen.

Dit relatieprofiel geeft je aan wat je kunt doen wanneer de relatie uit balans is geraakt. Er wordt ingegaan  op de uitdagingen, valkuilen en allergieën.

Naamenergie

Je krijgt inzicht in wat de energie van de voornamen voor betekenis heeft voor de ontwikkeling van het gezamenlijk potentieel. Er wordt een persoonlijke interpretatie gegeven van hoe dit gezamenlijk potentieel het individuele potentieel stimuleert.

Inschrijven

De eerste stap om het mogelijk te maken een relatieprofiel te bestellen is je op onze website in te schrijven. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. Je vindt hem in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'.

Je hebt nu toegang tot tal van functies waaronder het kunnen bestellen van een relatieprofiel.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie afbeelding).