Relatieprofiel

Een relatie is meer dan de optelsom van de kwaliteiten van twee personen. Het bijzondere is, erachter te komen waarom juist twee personen in elkaars leven zijn gekomen. Wij geven je met het 'Relatieprofiel' inzicht in het bijzondere dat twee mensen naar zichzelf en anderen uitdragen.

Het kunnen twee partners, vrienden, collega's, ouders of kinderen zijn waarvoor je dit relatieprofiel kunt aanvragen. Ontdek hoe het gezamenlijk potentieel in ontwikkeling kan worden gebracht. Kom achter de schaduwaspecten en raak geïnspireerd om deze tot een gezamenlijke kracht te transformeren.

Het relatieprofiel geeft ook inhoud aan wat je eraan kunt doen wanneer de onderlinge verhoudingen uit balans zijn geraakt. Er wordt ingegaan op de gezamenlijke uitdagingen, valkuilen en allergieën.

Het relatieprofiel geeft inzicht in:

  • De missie of roeping, de wezenskracht en de dynamiek van de relatie;
  • Het thema, de stuurman, de intentie en de bedoeling van de relatie;
  • Het talent van de relatie en de kwaliteiten om elkaar en anderen te coachen;
  • De energie van de beide voornamen en hoe deze de ontwikkeling van het gezamenlijk potentieel ondersteunen.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Relatieprofiel

© 2024 - Kinweb
i

RelatieprofielOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Ten geleide

Wil je weten wat twee mensen in gezamenlijkheid aan energie met zich meedragen en wil je erachter komen wat ze kunnen doen wanneer hun relatie uit balans is geraakt en wil je ook inzicht in hun uitdagingen, valkuilen en allergieën, dan raden wij je dit relatieprofiel aan.

Relatieprofiel

Om een voorbeeld van dit uitgebreide profiel te bekijken, klik je op de button 'Voorbeeld'. Zie de afbeelding.


Bestellen


1 Selecteer de eerste persoon voor wie je dit relatieprofiel wilt bestellen;

2 Heb je de vrienden voor wie je dit profiel wilt aanvragen nog niet in je bestand staan, voeg ze dan eerst toe; 

3 Selecteer de tweede persoon van deze relatie en 

4 klik op de bestelknop.

  • Mocht je dit profiel al eerder hebben besteld, dan staat op de rode knop het woord 'Uitleveringen'. Klik hierop en de pagina van dit menu-onderdeel wordt geopend. Hier vind je dit profiel opgeslagen;
  • Nadat je op de bestelknop hebt geklikt wordt je nog gevraagd of je zeker weet dat je dit profiel wilt bestellen. Controleer alles nog een keer, want heb je eenmaal je bestelling geplaatst, dan kan hij niet meer worden gewijzigd. Voor de rest wijst het zich allemaal vanzelf. Voor de betaling wordt je via ons betalingssysteem Mollie geleidt;
  • Je bestelling komt bij ons binnen en wij gaan voor je aan de slag; 
  • Je krijgt de bevestiging van je bestelling, inclusief factuur, per e-mail toegestuurd; 
  • Zodra we je profiel gereed hebben, plaatsen we hem in je privé-account binnen het menu-onderdeel 'Uitleveringen'. We bevestigen je dit per e-mail;
  • Mocht je na het lezen over de inhoud van dit profiel nog vragen hebben, je kunt ons altijd bellen.