NaamprofielTerug

De impact van namen is groot. Iedere keer wanneer iemand je roept of dat je jezelf bekend maakt heb je de bewuste of onbewuste verbinding met iets wezenlijks van jezelf.

Wil je er achter komen waarom je regelmatig een persoon bij een ander naam noemt of wilt weten of de plaats waarnaar je wilt verhuizen voor jou de juiste plek is om te wonen of wil je weten waarom je dat liedje maar niet uit je hoofd kunt zetten dan ben je met een naamprofiel in staat om erachter komen wat deze naam, tekst of getal je persoonlijk te zeggen heeft.

Vul hieronder de gewenste getallen, namen of teksten in. We geven je de mogelijkheid om deze ook aan je vrienden te relateren. Dat wat voor jou geldt hoeft immers niet voor anderen hetzelfde te zijn.

Inschrijven

De eerste stap om het mogelijk te maken je naamprofiel te bestellen is je op onze website in te schrijven. Klik op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. 

Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. 

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. Je vindt hem in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'.

Je hebt nu toegang tot tal van functies waaronder het bestellen van je naamprofiel.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding).