JaarprofielTerug

Ieder jaar op je verjaardag krijg je een set aan extra energieën die je ondersteunen om je levensmissie of roeping te verwezenlijken. Je zielenpad geeft inzicht in de energieën waarmee je op een bepaald moment je roeping verder gestalte kunt geven. We schrijven hierover in je jaarprofiel. We geven je daarbij onder andere inzicht in je:

  • levensmissie, jaarkracht, jaarthema, jaardoel en jaarbalans.

We interpreteren de energie van je voornaam en omschrijven de ondersteunende rol die ze dat jaar voor je heeft. We geven je de jaren aan die op de achtergrond meetrillen en waarvan de gebeurtenissen die toen hebben plaatsgevonden je dit jaar één op één beïnvloeden. We geven ook uitleg over de levensfase waarin je je bevindt.

Inschrijven

De eerste stap om het mogelijk te maken je jaarprofiel te bestellen is je op onze website in te schrijven. Klik op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. Je kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. 

Je hebt nu toegang tot tal van functies waaronder het bestellen van je jaarprofiel.