Jaarprofiel

Ieder jaar op je verjaardag krijg je de beschikking over een set aan energieën die je ondersteunen om je levensmissie of roeping gestalte te geven.

Je zielenpad geeft inzicht in de blauwdruk en de routekaart van je leven. In je jaarprofiel werken we dit zielenpad, voor het jaar waarvoor je dit profiel aanvraagt, verder voor je uit. Hierbij geven we je inzicht in:

 • Je levensmissie, jaarkracht, jaarthema, jaardoel en jaarbalans;
 • Je valkuilen, uitdagingen en allergieën;
 • Wat je kunt doen wanneer je voor korte of langere tijd uit balans bent geraakt;
 • De energie van je voornaam en omschrijven de ondersteunende rol die deze naam dat jaar voor je heeft; 
 • De jaren van je leven die op de achtergrond meetrillen en waarvan de gebeurtenissen die toen hebben plaatsgevonden je gedurende het jaar waarvoor je dit profiel hebt aangevraagd, beïnvloeden; 
 • De levensfase waarin je je bevindt.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Jaarprofiel

© 2024 - Kinweb
i

JaarprofielOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Ten geleide

Wil je achter het waarom komen wat er op dit moment, energetisch gezien, met je gebeurt of inzicht krijgen in dat wat er staat te gebeuren dan raden we je dit jaarprofiel aan.

Jaarprofiel, basis of uitgebreid?

Voordat je besluit om voor jezelf of voor iemand anders een jaarprofiel te bestellen vraag je dan eerst af of je voor de basis of de uitgebreide versie wilt kiezen. De basisversie is een beperktere versie en heeft tot doel om je met de kwaliteit van ons werk te laten kennismaken. We laten hierin niet alle genoemde onderwerpen zien.

Mocht je voor de basisversie besluiten en naderhand de uitgebreide versie alsnog willen bestellen, dan wordt het bedrag dat je voor deze basisversie hebt betaald in mindering op je betaling voor de uitgebreide versie gebracht.

Om een voorbeeld van dit uitgebreide profiel te bekijken, klik je op de button 'Voorbeeld'. Zie de afbeelding.


Bestellen

1 Selecteer de persoon voor wie je dit jaarprofiel wilt bestellen.

2 Heb je de vriend voor wie je dit profiel wilt aanvragen nog niet in je bestand staan, voeg hem dan eerst toe. 

3 LET OP: Selecteer de leeftijd voor het jaar dat je dit profiel wilt aanvragen. Het is belangrijk dat je de juiste leeftijd kiest. Nadat je je bestelling hebt geplaatst is de leeftijd waarvoor je dit profiel hebt aangevraagd niet meer aan te passen.

4 Geef aan welke versie je wilt en klik op 5 de bestelknop. Het wijst zich allemaal vanzelf.

 • Mocht je dit profiel al eerder hebben besteld, dan staat op de rode knop het woord 'Uitleveringen'. Klik hierop en deze pagina wordt geopend. Hier hebben we dit profiel opgeslagen.
 • Nadat je op de bestelknop hebt geklikt wordt je nog gevraagd of je zeker weet dat je dit profiel wilt bestellen. Controleer alles nog een keer, want heb je eenmaal je bestelling geplaatst, dan kan hij niet meer worden gewijzigd. Voor de rest wijst het zich allemaal vanzelf. Voor de betaling wordt je via ons betalingssysteem Mollie geleidt. 
 • Je bestelling komt bij ons binnen en wij gaan voor je aan de slag. 
 • Je krijgt de bevestiging van je bestelling, inclusief factuur, per e-mail toegestuurd.
 • Zodra we je profiel gereed hebben, plaatsen we hem in je privé-account binnen het menu-onderdeel 'Uitleveringen'. We bevestigen je dit per e-mail.
 • Mocht je na het lezen over de inhoud van dit profiel nog vragen hebben, je kunt ons altijd bellen.