Namen

In dit namen onderdeel krijg je de mogelijkheid om achter de zeggingskracht van getallen, namen, titels en andere tekstdelen te komen. Hoe vaak gebeurt het niet dat je ergens mee zit en je weet niet hoe je dit moet aanpakken. Je komt in een situatie terecht en je weet niet precies hoe je deze kunt handelen. Wil je verhuizen of een keuze maken uit een bepaalde vakantiebestemming. Je kunt hier achter de energetische betekenis van alles wat je bezighoudt komen. 

  • Je oog valt op je digitale klok en je ziet 11:11 staan. 
  • Er komt een auto voorbij met een bijzondere kentekenplaat waar je oog op valt. 
  • Een liedje blijft in je hoofd rondzingen of plotseling belt er iemand, waaraan je jarenlang niet meer gedacht hebt. 

Dit alles kunnen boodschappen uit je onderbewuste zijn. Ze proberen je iets te vertellen of willen je het antwoord geven op de vragen waarmee je rondloopt.

Zodra je aan deze boodschappen een naam, waarde, nummer of tekst kunt geven heb je op deze plaatst de mogelijkheid om er duiding aan te geven. Hiermee vertaal je de boodschappen uit je onderbewuste, of alles wat je verder bezighoudt naar concrete aanwijzingen voor verdere groei.


Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou gerichte informatie te kunnen verzorgen.

Heb je je al eerder ingeschreven, klik dan in op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.
Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de voor jou specifieke informatie en worden je uitgebreide mogelijkheden aangereikt om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.
Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt daarbij de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden en andere bekenden aan te vragen en deze vervolgens met hun te delen. Dit is helemaal gratis.


Je bevindt je hier: Home / Namen

© 2022 - Kinweb
i

NamenOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desk-top computer. De weergave van de schermen zien er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteit blijft hetzelfde.

Ten geleide

Hoe vaak gebeurt het niet dat je ergens mee zit en je weet niet hoe je dit moet aanpakken. Je krijgt een vraag voorgelegd en je kunt niet meteen het antwoord geven. Je oog valt op je digitale klok en je ziet 11:11 staan. Er komt een auto voorbij met een bijzondere kentekenplaat en je oog valt erop. Een liedje blijft in je hoofd rondzingen of plotseling belt er iemand op waaraan je al jarenlang niet meer hebt gedacht. 

Dit alles kunnen boodschappen uit je onderbewuste zijn. Ze proberen je iets te vertellen of willen je het antwoord geven op de vragen waarmee je rondloopt. Zodra je aan deze boodschappen een naam, waarde of tekst kunt geven heb je nu de mogelijkheid om hier duiding aan te geven. 

Daarna leggen we het verband tussen dat wat je hebt ingegeven met je zielenpad. Hiermee zetten we de boodschap uit je onderbewuste, of de boodschappen die de engelen naar je toesturen, om naar concrete aanwijzingen die je helpen bij de ontwikkeling van je potentieel.


Invoer

1 Voer in het tekstveld de naam, waarde of tekst in waarvan je de energetische waarde wilt bepalen.
Mocht je meer tekst kwijt willen dan dat door de grootte van dit veld is bepaald, druk dan je cursor rechts onder op dit veld in en beweeg haar naar beneden. 
2 Klik op de icoon met het zonnetje en je krijgt de omschrijving van het potentieel dat bij dat wat je hebt ingevoerd te lezen
3 Klik op de icoon met de twee pijlen en je krijgt de omschrijving van de dynamiek die bij dat je hebt ingebracht te lezen.

4 Belangrijk: Klik op de derde button van links en je krijgt de omschrijving te lezen van dat wat je hebt ingevoerd voor jou voor specifieke betekenis heeft.

5 Dat wat je hebt ingevoerd kun je ook aan anderen personen dan jezelf in verband brengen door het naamprofiel voor deze persoon aan te vragen. Klik op de betreffende button en het wijst zich allemaal vanzelf.