De Tzolkin Openbaart je Potentieel'Het Tzolkin boek' is een studieboek en naslagwerk.

Wij nemen onszelf als voorbeeld om aan te geven hoe de energieën werken en in je dagelijks leven van invloed op je zijn.

Wij zien en ervaren dagelijks de grote waarde van de energetische matrix de Tzolkin vanuit haar archetypische wijsheid.

Voucher

We sturen je samen met het boek een voucher die je in de mogelijkheid biedt om je zielenpad met een korting van 33% te bestellen.


Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou gerichte informatie te kunnen verzorgen.

Heb je je al eerder ingeschreven, klik dan in op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.
Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de voor jou specifieke informatie en worden je uitgebreide mogelijkheden aangereikt om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.
Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt daarbij de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden en andere bekenden aan te vragen en deze vervolgens met hun te delen. Dit is helemaal gratis.


Je bevindt je hier: Home / De Tzolkin Openbaart je Potentieel

© 2022 - Kinweb