Kinkaart

Je kinkaart is een korte omschrijving over wie je bent. We zeggen hierin iets over
  • Je innerlijke kracht;
  • Het aan je verbonden potentieel; 
  • We omschrijven de dynamiek waarmee je in het leven staat;
  • We benoemen je levensmissie of roeping; 
  • Wij geven je inzicht in de energie van je voornaam en omschrijven kort wat deze voor je te betekenen heeft.
Nadat je je hebt ingeschreven en in 'MijnKinweb' bent ingelogd, vind je deze kinkaart in het menu-onderdeel Uitleveringen
We bieden je binnen je account de gelegenheid om deze kinkaart ook voor al je vrienden en bekenden aan te vragen. Daarna kun je ze uit jouw naam doorsturen. Deze service is helemaal gratis.


Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.


Je bevindt je hier: Home / Kinkaart

© 2024 - Kinweb