Kinkaart

Je kinkaart is een korte omschrijving over wie je bent. We zeggen hierin iets over
  • Je innerlijke kracht;
  • Het aan je verbonden potentieel; 
  • We omschrijven de dynamiek waarmee je in het leven staat;
  • We benoemen je levensmissie of roeping; 
  • Wij geven je inzicht in de energie van je voornaam en omschrijven kort wat deze voor je te betekenen heeft.
Nadat je je hebt ingeschreven en in 'MijnKinweb' bent ingelogd, vind je deze kinkaart in het menu-onderdeel Uitleveringen
We bieden je binnen je account de gelegenheid om deze kinkaart ook voor al je vrienden en bekenden aan te vragen. Daarna kun je ze uit jouw naam doorsturen. Deze service is helemaal gratis.


Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan informatie over jezelf wilt achterhalen, is het belangrijk dat je je eerst eenmalig inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn noodzakelijk om de informatie die we je aanreiken op jou persoonlijk af te stemmen. Aan deze inschrijving zijn GEEN kosten verbonden.

Heb je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb (login) bovenaan de pagina.

Ben je je wachtwoord vergeten, of wil je een nieuwe aanmaken, klik dan op de betreffende link (zie de afbeelding hiernaast).


Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.


Je bevindt je hier: Home / Kinkaart

© 2024 - Kinweb