KinkaartTerug

Je kinkaart is een overzicht met daarin een aantal bijzondere kenmerken over jezelf.

  • Ze brengt je een korte specifieke omschrijving van je innerlijke kracht.

  • Het hieraan gekoppelde potentieel wordt je aangereikt. 
  • Er wordt ingegaan op de dynamiek waarmee je in het leven staat. 
  • Wij geven je ook de energie van je voornaam en omschrijven kort wat deze te betekenen heeft.

Nadat je je hebt aangemeld en in 'MyKinweb' bent ingelogd, vind je je kinkaart in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'. We bieden je de gelegenheid om voor al je vrienden en bekenden hun eigen persoonlijke kinkaart aan te vragen. Nadat ook hun kinkaarten bij je in 'Uitleveringen' zijn binnengekomen kun je ze uit jouw naam doorsturen.

Inschrijven

De eerste stap om deze kinkaart voor jezelf op te halen is je in te schrijven. Klik op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. 

Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. 

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. Je vindt hem in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'.

Je wordt in de gelegenheid gesteld om de namen en geboortedatums van je vrienden en bekenden in te brengen, hun potentieel te bekijken en ook hun persoonlijke kinkaart aan te vragen. Dit alles wordt je gratis aangeboden.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding).