Realisatierelaas

Op ieder van de 13 tonen van je 'Levenspad' word je ondersteund door specifieke bij jou behorende energieën. De combinatie van één van deze tonen en de energie die daarbij hoort, zorgt voor de inhoudelijke betekenis van wat je op een bepaald moment in je leven krijgt aangereikt. Iedere stap die je op je levenspad zet werken we in dit 'Realisatierelaas' voor je uit.

We omschrijven hoe je:

 1. inhoud aan het thema, of de rode draad van je leven geeft;
 2. je op het podium van je leven zichtbaar maakt;
 3. op het podium van je leven in beweging komt;
 4. je grenzen bepaalt;
 5. je leven in eigen hand neemt;
 6. je balans vindt tussen geven en nemen;
 7. je afstemt om erachter te komen of je op de goede weg bent;
 8. je innerlijk evenwicht vindt;
 9. tot zuivere intentie komt;
 10. je manifesteert;
 11. tot de essentie van je leven komt;
 12. tot je werkelijke stabiliteit komt;
 13. tot het doel of de bedoeling van je leven komt.

Relaties

Door op het podium van je leven in beweging te komen, ‘Toon 3’, zorg je ervoor dat je de aandacht van je omgeving vasthoudt. Daarnaast noemen we ‘Toon 3’ ook wel de toon van je relaties. Het zijn namelijk je relaties die je helpen, inspireren en motiveren om in beweging te komen. 

Het belang van relaties is de reden waarom wij besloten hebben om aan de uitwerking van je ‘Levenspad’ binnen je 'Realisatierelaas' een door jou opgegeven relatie te koppelen. Hierdoor kom je erachter wat de rol is van je liefdesrelatie, je familieleden, vrienden, collega's en andere belangrijke contacten bij de ontwikkeling van je potentieel.

Wij maken je vanuit twee invalshoeken bewust van de inhoudelijke ondersteuning van de opgegeven relatie. Dit is de specifieke energie van deze relatie en de invloed van jullie gezamenlijke energie op jezelf en op de ander.

Korting op volgende profielen

 • Mocht je naast je eigen 'Realisatierelaas' ook nog het 'Realisatierelaas' van de relatie met jezelf als ondersteuning willen ontvangen, of jezelf met iemand anders, dan kun je deze nu en in de toekomst met een korting van 33% bestellen. We hebben namelijk een deel van de informatie die we voor dit andere profiel nodig hebben dan al klaarliggen. Je hoeft niet dubbel te betalen. 

Let op

 • Geef onderstaand eerst de hoofdpersoon van dit 'Realisatierelaas' op, met daaronder de ondersteunende relatie. Nadat je op de bestelknop hebt geklikt krijg je, voordat je bestelling definitief wordt, nog een overzicht te zien met alle gegevens, zodat je deze nog een keer kunt controleren. Maak hier gebruik van. Nadat je na je controle op de 'Ja' knop hebt geklikt is je bestelling niet meer te wijzigen.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan informatie over jezelf wilt achterhalen, is het belangrijk dat je je eerst eenmalig inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn noodzakelijk om de informatie die we je aanreiken op jou persoonlijk af te stemmen. Aan deze inschrijving zijn GEEN kosten verbonden.

Heb je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb (login) bovenaan de pagina.

Ben je je wachtwoord vergeten, of wil je een nieuwe aanmaken, klik dan op de betreffende link (zie de afbeelding hiernaast).


Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / Realisatierelaas

© 2024 - Kinweb
i

RealisatierelaasOnderstaande voorbeelden zijn gemaakt voor een desktop computer. De weergave van de schermen ziet er anders uit dan op een smartphone of tablet. De functionaliteiten blijven dezelfde.

Ten geleide

Wil je weten welke kwaliteiten je ondersteunen om je leven verder vorm en inhoud te geven, dan geeft dit 'Realisatierelaas' je hierover de informatie. Iedere toon, iedere stap binnen je geboortegolf (de weergave van je eigenschappen en mogelijkheden om te groeien) wordt uitgebreid aan je toegelicht en verder voor je uitgewerkt. Je krijgt ook de informatie hoe de aan jou verbonden relatie je bij de ontwikkeling van je levenspotentieel kan ondersteunen. De rol die je relatie op de ontwikkeling van je potentieel heeft zal je duidelijk worden en ook wat jouw rol omgekeerd is. 

Realisatierelaas

Om een voorbeeld van dit profiel te bekijken, klik je op de button 'Voorbeeld'. Zie de afbeelding hiernaast.Bestellen


1 Selecteer de hoofdpersoon waarvoor je dit 'Realisatierelaas' wilt bestellen;

2 Heb je binnen je contacten nog niet de hoofdpersoon en/of de ondersteunende relatie voor wie je dit 'Realisatierelaas' wilt aanvragen opgenomen, voeg deze dan eerst toe; 

3 Selecteer de ondersteunende relatie van de hoofdpersoon;

4 klik op de bestelknop.

 • Mocht je dit profiel al eerder hebben besteld, dan staat op de rode knop het woord 'Uitleveringen'. Klik hierop en de pagina van dit menu-onderdeel wordt geopend. Hier vind je het eerder bestelde 'Realisatierelaas' voor deze persoon en relatie weergegeven;
 • Nadat je op de bestelknop hebt geklikt word je nog gevraagd of je zeker weet dat je dit profiel wilt bestellen. Controleer alles nog een keer, want heb je eenmaal je bestelling geplaatst, dan kan deze niet meer worden gewijzigd. Voor de rest wijst het zich allemaal vanzelf. Voor de betaling wordt je via ons betalingssysteem Mollie geleidt;
 • Je bestelling komt bij ons binnen en wij gaan voor je aan de slag; 
 • Je krijgt de bevestiging van je bestelling, inclusief factuur, per omgaande per e-mail toegestuurd; 
 • Zodra we dit profiel gereed hebben, plaatsen we hem in je privé-account binnen het menu-onderdeel 'Uitleveringen'. We laten je per e-mail weten wanneer het zover is. Het duurt maximaal 4 dagen voordat je hierover bericht krijgt;
 • Mocht je na het lezen over de inhoud van dit 'Realisatierelaas' nog vragen hebben, je kunt ons altijd bellen.