Jaarenergie 2020

Lees de tekst gedurende het jaar regelmatig door en ontdek hoe je met de ondersteuning van de dagenergieën steeds meer herkenning vindt in dat wat je voelt en meemaakt. 

Inschrijven

Om het energetisch potentieel voor 2020 e.v. te lezen is het belangrijk dat je je eerst op onze website inschrijft. Deze eenmalige inschrijving is geheel gratis. Je ontvangt op gezette tijden van ons een e-mail om je op de dagen die energetisch van jou van belang zijn, attent te maken. 

Klik op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. Je gratis kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. 

Je hebt na je inschrijving toegang tot tal van functies waaronder het kunnen bekijken van het energetisch potentieel voor 2020 e.v.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding). 

Je bevindt je hier: Home / Jaarenergie 2020

© 2022 - Kinweb