2023 - Bekrachtiging

18 september 2023

Maandag 18 september is de eerste dag van de tweede cyclus van 260 dagen dit jaar. De dagenergie van 18 september wordt weergegeven door de ‘gele Ster’ op toon 7. Dit is dezelfde dagenergie als die van 1 januari dit jaar. Het duurt vanaf 18 september nog 105 dagen, dus nog ruim drie maanden, voordat het nieuwe jaar begint.

Het is onze ervaring dat in de drie maanden voorafgaande aan een nieuw jaar er verhoudingsgewijs meer gebeurt dan in de periode daarvoor. De energie wordt in de periode die volgt op een cyclus van 260 dagen in haar kracht versterkt. Dit gegeven vertaalt zich naar meer intensiteit bij alles wat er met en om je heen gebeurt.

De dagenergie van 1 januari 2023 is leidend voor alle gebeurtenissen dit jaar. Voor ons de reden om voor de periode na 18 september nog eens extra bij het potentieel van de bepalende energieën van dit jaar stil te staan.

...Vervolg

Om de rest van de tekst te kunnen lezen vragen we je om je op onze website aan te melden. Ontdek hoe je met dit inzicht en met de omschrijving van de dagenergieën en je persoonlijke interpretatie ervan, steeds meer herkenning vindt in dat wat je doet, voelt en meemaakt.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn voor jou geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / 2023 - Bekrachtiging

© 2024 - Kinweb