2022 - Bekrachtiging

18 september 2022

Zondag 18 september is dit jaar de eerste dag van de tweede cyclus van 260 dagen. Een dag eerder werd de eerste Tzolkin-spin voltooid. De dagenergie van 18 september wordt weergegeven door de ‘blauwe Nacht’ op toon 6. Dit is dezelfde dagenergie als die van 1 januari van dit jaar. Het duurt vanaf 18 september nog 105 dagen, dus ruim drie maanden, voordat het nieuwe jaar begint.

Het is onze ervaring dat in de drie maanden voorafgaande aan een nieuw jaar er verhoudingsgewijs meer gebeurt dan in de negen maanden daarvoor. De jaarenergie wordt, na een complete omwenteling van 260 dagen, in de periode daarna in haar kracht versterkt. Het is de bedoeling van de energieën om je gedurende de rest van het jaar meer slagkracht te geven.

De dagenergie van 1 januari 2022 is leidend voor de gebeurtenissen voor het gehele jaar 2022. Voor ons de reden om voor de periode die na 18 september volgt nog eens extra bij het potentieel van de bepalende energieën voor dit jaar stil te staan. We krijgen er met z’n allen de komende maanden intensief mee te maken.

...Vervolg

Om de rest van de tekst te kunnen lezen vragen we je om je op onze website aan te melden. Ontdek hoe je met dit inzicht en met de omschrijving van de dagenergieën en je persoonlijke interpretatie ervan, steeds meer herkenning vindt in dat wat je doet, voelt en meemaakt.

Heb je je al ingeschreven?

Voordat je iets aan activiteiten op onze website onderneemt is het belangrijk dat je je eerst inschrijft. Je naam en geboortedatum zijn voor ons noodzakelijk om de presentatie van de op jou geënte informatie te kunnen verzorgen. Aan deze inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Had je je al eerder ingeschreven, klik dan op MijnKinweb bovenaan de pagina. 

Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding hiernaast).

Inschrijven

Door je in te schrijven creëer je je eigen privé-account op onze website. Klik hiervoor op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot je eigen privé-omgeving MijnKinweb. Hier vind je de op jou specifiek geënte informatie en worden je uitgebreide faciliteiten geboden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen.

Je gratis persoonlijke kinkaart

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je onmiddellijk na je inschrijving toegestuurd. Ga hiervoor naar het menu-onderdeel 'Uitleveringen' binnen je net aangemaakte privé-account.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om deze kinkaart ook voor je vrienden, familieleden, collega's en andere bekenden aan te vragen. Daarna kun je deze met hun te delen. Wij vragen hier geen vergoeding voor.Je bevindt je hier: Home / 2022 - Bekrachtiging

© 2023 - Kinweb