'De Tzolkin Openbaart je Potentieel'Terug


  • 'Het Tzolkin boek' is een studieboek en naslagwerk. 
  • Wij nemen onszelf als voorbeeld om aan te geven hoe de energieën werken en in je dagelijks leven van invloed op je zijn. 
  • Wij zien en ervaren dagelijks de grote waarde van de energetische matrix de Tzolkin vanuit haar archetypische wijsheid.

Inschrijven

De eerste stap om een impressie van ‘Het Tzolkin boek’ te krijgen is je op onze website in te schrijven. Klik op de afbeelding of op het woord ‘Inschrijven’ bovenaan deze pagina. 

Na je inschrijving krijg je toegang tot je eigen privé-omgeving (MyKinweb). Hier vind je de voor jou specifieke informatie en de mogelijkheden om achter de zeggingskracht van de energieën te komen. 

Je gratis persoonlijke kinkaart wordt je na je inschrijving meteen toegestuurd. Je vindt hem in het menu-onderdeel 'Uitleveringen'.

Je hebt nu toegang tot tal van functies waaronder het bekijken van de impressie van “De Tzolkin Openbaart Je Potentieel“.

Heb je je al ingeschreven?

Had je je al eerder ingeschreven, log dan in op MyKinweb bovenaan de pagina. Ben je je wachtwoord vergeten dan kun je een nieuwe aanmaken door op de betreffende link te klikken (zie de afbeelding).